Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (20/8/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (20/8/2020)
    Οι τούρκοι θα πρέπει να διαβάσουν ιστορία, για να μάθουν αυτό που έπρεπε να ξέρουν. Εμείς, στον «πόλεμο επακουμβίσεων» είμαστε ειδήμονες, από το 500 Π.Χ. Όταν εμείς εμβολίζαμε με τριήρεις τα περσικά ( και άλλα ) πλοία, αυτοί δεν υπήρχαν κάν στην ιστορία, όχι και να βλέπουν θάλασσα…. Μόνο που έχω ένα παράπονο από το «ΛΗΜΝΟΣ»: Δεν μπορούσε να τους… «επακουμβίσει» λίγο πιο δυνατά;
------------------------------------------
    Μετά την Πάρο και την Αντίπαρο, νέα αυστηρά μέρα στην ( πού αλλού;;; ) Μύκονο και την Χαλκιδική, για τον περιορισμό εξαπλώσεως του κορονοϊού. Και πολύ καλά έκαναν, γιατί στα συγκεκριμένα μέρη, ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΝ! Όμως, πιθανώτατα δεν είναι τα μόνα. Έπεται συνέχεια….
------------------------------------------
    Και βέβαια, και τα αναδρομικά έχουν την μερίδα τους. Θα δοθούν όλα μέχρι Οκτώβριο!!!!! Δηλαδή, μέσα στους επόμενους δύο μήνες! Δεν θέλω να γράψω τίποτα μακάβριο…..
------------------------------------------
    Με τα τούρκικα βαπόρια και τον κορονοϊό, ξεχάσαμε ένα ΕΞ ΙΣΟΥ ΣΟΒΑΡΟ θέμα, τους λαθρομετανάστες! Όλα τα ΜΜΕ, το πέρασαν σε δεύτερη προτεραιότητα, δεν ξέρω γιατί. Ίσως επειδή βρίσκουν «τροφή» εύκολα με τα άλλα θέματα. Όμως το ηφαίστειο είναι ενεργό! 
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου