Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (19/8/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (19/8/2020)
    Από’ο τι λένε οι ειδικοί, ο κορονοϊός άρχισε να «χτυπά» περισσότερο τους νέους. Και αυτό είναι λογικό. Γιατί, οι μεγαλύτεροι προσέχουν περισσότερο, και συνήθως κινδυνεύουν να κολλήσουν από νεώτερο άτομο της οικογένειάς τους. Οι δε νέοι, οι περισσότεροι δεν αντιλαμβάνονται ακριβώς την κρισιμότητα της καταστάσεως, με αποτέλεσμα να μολύνονται στις διάφορες ομαδικές εκδηλώσεις πολύ εύκολα. Νέο ρεκόρ εχτές: 269 κρούσματα! Όσο για το εμβόλιο που λένε πως θα πάρουμε, ένας θεός ξέρει εάν είναι αποτελεσματικό. Άλλωστε, οι ειδικοί λένε πως ο ιός μετεξελίσσετα συνεχώς. Τι να πούμε; Βαρέθηκα να είμαι απαισιόδοξος πάνω σε αυτό το θέμα, όμως δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά….
------------------------------------------
    Να τα πάλι τα.. αναδρομικά! Πάλι θα πάρουμε, καινούρια τώρα! Αφού πήραμε τα προηγούμενα, και .. τα «φάγαμε» κιόλας! Μου φαίνεται, πως όποια είδηση για αναδρομικά δημοσιεύω, θα πρέπει να την βάζω στα «ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ». Η Ιστορία, μετά το Γιοφύρι της Άρτας, την Εκτροπή του Αχελώου, το Μετρό της Θεσσαλονίκης, θα γράφει και για.. Τα αναδρομικά των συνταξιούχων! Καλά πάμε….
------------------------------------------
    Μα είναι γνωστό, πως Τουρκία και Πακιστάν είναι «κώλος και βρακί», όπως λέει ο λαός. Περιμένουμε τίποτα λιγώτερο; Εάν γίνει πόλεμος ( πράγμα που φυσικά απεύχομαι ) θα πολεμάμε εναντίον πακιστανών! Βέβαια, καμία διαφορά, αφού βλάκες οι τούρκοι, βλάκες και οι πακιστανοί. Όμως, γιατί εδώ τους έχουμε «περι πολλού», με δικές τους κοινότητες, προνόμια κτλ; Δεν καταλαβαίνουμε πως τρέφουμε ένα φίδι στον κόρφο μας, που με την πρώτη ευκαιρία θα γυρίσει και θα μας δαγκώσει; 
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου