Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (13/8/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (13/8/2020)
    Σπάσαμε το ρεκόρ! 262 νέα κρουσματα! Και άλλα είναι μεμονωμένα, και άλλα «σε πακέτο», όπως στο γηροκομείο Ασβεστοχωρίου. Και για αυτούς που αρνούνται να καταλάβουν, τα «μεμονωμένα» εάν δεν προσεχθούν, θα γίνουν «πακέτα» και πάει λέγοντας…. Η δε νεολαία μας, που το αίμα της… βράζει, τώρα που τα κωλάδικα και άλλα παρεμφερή κλείνουν τα μεσάνυχτα, παίρνουν «προμήθειες» και πάνε σε πλατείες και παραλίες. Το γνωστό «ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ» στην πλήρη του εφαρμογή.
------------------------------------------
    Η Λιβύη, χωρίς να είναι σε πόλεμο με την Τουρκία, βούλιαξε ένα βαπόρι της που μετέφερε μισθοφόρους. Εμείς, που στην ουσία είμαστε σε ακήρυχτο πόλεμο άνευ πυρών με τους τούρκους, δεν μπορούμε να βουλιάξουμε ένα βαποράκι που «κάνει τσάρκες» στη θάλασσα μας, απειλώντας μας και από πάνω; Σας θυμίζω τη ρήση: «Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ», και τον πολύ σωστό αντίλογο: « Η ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ». Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!
------------------------------------------
    Έχει απόλυτο δίκιο, ο φίλος Βορειοηπειρώτης, όμως πού να το βρεί; Εδώ είναι σαν να έχουν κάνει συνωμοσία όλες οι… δημοκρατικές δυνάμεις, υπέρ των λαθρομεταναστών! Με τις ΜΚΟ, βεβαίως, βεβαίως….
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου