Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (10/8/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (10/8/2020)
    Δεν το γράφω για να φοβηθειτε όμως εχτές τα κρούσματα ήταν 203! Οι δε προβλέψεις των ειδικών είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΕΣ, εάν δεν ληφθούν ΑΜΕΣΑ και ΣΚΛΗΡΑ μέτρα. Διαφορετικά, θα περάσουν τα κρούσματα τα 700 ημερησίως! Καλός ο τουρισμός, καλά τα μπανάκια και τα μπαράκια, καλές οι συγκεντρώσεις για διάφορους λόγους, όμως το πράγμα εχει γίνει πολύ σοβαρώτερο. Σας το είχα γράψει: Εάν βγεί ο Τσιόδρας στο «γυαλί», μπορείτε να αρχίσετε να τρέχετε! Και ΒΓΗΚΕ! Όμως, όσα μέτρα και να πάρει η κυβέρνηση, εαν δεν συνειδητοποιήσουμε οι ίδιοι τον κίνδυνο, δεν γίνεται τίποτα! Και από ό τι φαίνεται, ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ! Όταν το καταλάβουμε, ελπίζω να μην είναι αργά….. Προς το παρόν, επικρατεί ή ΠΑΝΙΚΟΣ ( Πόρος) ή ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ. Το ένα χειρότερο από το άλλο….
------------------------------------------
    Με εξαίρεση τις καταστροφές από την θεομηνία ( αυτή μας έλλειπε…) στην Εύβοια, δεν υπάρχουν άλλες σοβαρές ειδήσεις. Ούτε κάν για τα… αναδρομικά!
------------------------------------------
    Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα: Όποιος νομίζει πως οι Τούρκοι του 2020 είναι διαφορετικοί από τους Τούρκους του 1453, ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου