Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, τώρα «Βορειομακεδόνες» και η προπαγάνδας τους.


ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, τώρα «Βορειομακεδόνες» και η προπαγάνδας τους.
του Βασίλη Ευστρ. Ναζλή
    Χρόνια τώρα η σκοπιανή προπαγάνδα δουλεύει διεθνώς με χιλιάδες δημοσιεύσεων σε ξένα ΜΜΕ, εφημερίδες, περιοδικά ιστορικά, κοινωνικά, πολιτικά, ακόμη και σε.... γελιογραφικά!
    Δημιούργησαν μιά "ιστορία", επιθετικότητας και προπαγάνδας και πέτυχαν να "ενημερώνουν" για τα "δίκαια" τους, που τα στέρησαν.
    ...
Έλληνες!!! Αλώνιζαν δεκαετίες ΠΑΝΤΟΥ, σε όλα τα παγκόσμια φόρουμ και οργανισμούς χωρίς να αντιδρά δυναμικά η ελληνική πλευρά και κυρίως να είναι ανημέρωτος ο ελληνικός λαός.
    Υπήρχαν βέβαια φωτεινές φωνές, που αντιδρούσαν όμως... μέσα σε ένα "αποτελεσματικό" φωνητικό, ιστορικό ΣΚΟΤΑΔΙ
    Ανεχθήκαμε διαχρονικά τα πάντα, ώστε να αποθρασυνθούν και να ζητούν....  και ολόκληρη την
Μακεδονία, γιατί η υποχωρητικότητα μας ήταν και είναι παροιμιώδης!!! Κτυπούσαν τις ευαίσθητες χορδές κάθε Έλληνα παντού.!!!
    Γράφηκαν βιβλία από την ελληνική πλευρά για την
Μακεδονία, αλλά αριθμός τους ήταν δυσανάλογα μικρός, εν σχέσει με την εργώδη εκδοτική προσπάθεια των γειτόνων μας.
    Πλέον οι καιροί "
ου μενετοί" και πρέπει να δημιουργήσουμε φορείς, που να ασχοληθούν ΣΟΒΑΡΑ με τα θέματα αυτά, ώστε να "ανακαλύψουν" ότι υπήρχε "παραχωμένο", έχει γραφεί, εκδοθεί, σε βιβλία, περιοδικά, εφημερίδες, χάρτες με ιστορικά ντοκουμέντα.
    Όλα αυτά να τα επανεκδόσουμε και να...............  γεμίσουμε τις βιβλιοθήκες, ώστε να γίνουν κτήμα όλων και κυρίως των επιστημόνων-ερευνητών, να μεταφραστούν, για να γίνουν γνωστά στο εξωτερικό. Τώρα με την ύπαρξη του διαδικτύου, υπάρχει δυνατότητα να δημιουργηθούν και αντίστοιχα
blogs, ώστε να διαλύσουμε και να κονιορτοποιήσουμε την ιστορική και γεωγραφική απάτη, με την βάρβαρη κακοποίηση και παραποίηση της ιστορικής πραγματικότητας και αλήθειας. Δυστυχώς μέχρι τώρα ΔΕΝ δημιουργήσαμε ένα ισχυρό φορέα ,πέραν της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ, που θα αντιδρά καθημερινά επιστημονικά-ιστορικά σε κάθε ύποπτο προβαλλόμενο επιχείρημα, που έχει σαθρή ιστορική βάση, και να αποδίδεται το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ!!!
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΑ, γιατί ο καιρός "εγγύς" και να κερδίσουμε έστω και τώρα τον ΧΑΜΕΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΧΡΟΝΟ!!!!!
    Η συγκέντρωση όλων αυτών, που αναφέρονται στο φλέγον θέμα, που τείνει να μας "πυρπολήσει" τοπικά στην
Μακεδονία, αλλά και την Ελλάδα, θα αποτελέσουν τους ενεργούς εθνικούς και ιστορικούς "πυροσβεστήρες". Με τον τρόπο αυτό..... δημιουργούμε την "εθνική πνευματική πυροσβεστική υπηρεσία"
που θα σβύνει τις εστίες πυρκαγιάς, που προκαλούν οι εκούσιοι πυρομανείς εσωτερικοί και εξωγενείς εμπρηστές!!
    ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, την εμψυχώσαμε με αίμα,πολύ αίμα και όχι με ιστορικές απάτες και ψευδαισθησιακή παρερμηνεία.
    Κάθε "άψυχο" ιστορικό γεγονός, για μας είναι η ΖΩΗ ΜΑΣ και για τους γηγενείς
'Ελληνες Μακεδόνες, η ζώσα ιστορική πραγματικότητα, μέσα στις οικογένειες τους, από γενιά, σε γενιά. Ζούν και μιλούν ,για τα βιωμένα ιστορικά καθέκαστα, τα πρόσωπα και τα πράγματα εξ υπαρχής, κάθε μέρα και με την ίδια συγκινησιακή φόρτιση και ανάταση!! Είναι τα κομμάτια της ιστορίας μας, που αντικατοπτρίζουν το παρελθόν!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου