Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

2.ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ



2.ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ
Χ.Α ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ Ε.Ε
    Αγαπητοί κύριοι/ες
    Από σήμερα μπορείτε να ενημερωθείτε από το site της εταιρείας μας και για ΗΛΙΑΚΟΥΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ, στις  ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.
    Ξεκινάμε απο το θέμα της χαμηλής τιμής μιας και έχουμε καταβάλει κάθε προσπάθεια να είμαστε ΟΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟΙ  που θα βρείτε στο διαδίκτυο. Συγκρίνετε τις τιμές μας με τα αντίστοιχα ηλιακά θερμοσίφωνα που θα βρείτε στα εκπτωτικά sites  του διαδικτύου.
    Η εταιρεία μας προμηθεύεται ΗΛΙΑΚΟΥΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ από τους κορυφαίους κατασκευαστές του χώρου , τις καλύτερες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ εταιρείες με  αυστηρότατες προδιαγραφές και τους αυστηρότερους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς.
Ενημερωθείτε στο
όπου θα βρείτε τους βασικούς τύπους κάθε εταιρείας.
   Επικοινωνήστε μαζί μας για τις εξειδικευμένες ανάγκες σας ( ΤΡΙΠΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ , ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ κλπ)  και θα βρούμε μαζί την καλύτερη λύση στην καλύτερη τιμή.
    Μπορείτε να επιλέξετε τον κατάλληλο Ηλιακό Θερμοσίφωνα για την κατοικία σας και εμείς θα σας τον αποστείλουμε εντός Αττικής με δωρεάν μεταφορικά. Η εγκατάσταση μπορεί να γίνει απο απολύτως εξειδικευμένα συνεργεία μας  σε ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές και με χρήση μόνο πιστοποιημένων  υλικών
( σωληνώσεις , μονώσεις κλπ)  της αγοράς.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου