Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014

7.Σάλος στη Βοσνία: Επτά 13χρονα γύρισαν σπίτι τους έγκυες, μετά την πενθήμερη7.Σάλος στη Βοσνία: Επτά 13χρονα γύρισαν σπίτι τους έγκυες, μετά την πενθήμερη
ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ. Μην στέλνετε τα κορίτσια σε Μουσεία.
    Eξαλλοι είναι με τους καθηγητές των παιδιών τους οι γονείς επτά κοριτσιών ηλικίας 13 και 14 ετών, καθώς τα έστειλαν εκδρομή με το σχολείο και γύρισαν... έγκυες.
    Οι γονείς των μαθητών από την πόλη Μπάνια Λούκα απαιτούν τώρα να μάθουν από τους καθηγητές γιατί δεν τα πρόσεχαν όσο έπρεπε και γιατί ξέφυγαν τόσο από την προσοχή τους ώστε να καταλήξουν σε αυτά τα αποτελέσματα.
    Οι καθηγητές του σχολείου είχαν πάει τα 28 κορίτσια του σχολείου πενθήμερη εκδρομή στο Σαράγεβο, με στόχο να επισκεφθούν μουσεία και άλλες ιστορικές τοποθεσίες. Με την επιστροφή τους από το ταξίδι άρχισαν και οι πρώτες αδιαθεσίες, ώσπου διαπιστώθηκε ότι τα επτά κορίτσια είχαν μείνει έγκυες.
    Εκτός από σοκ στις οικογένειές τους, πάντως, η είδηση έχει ανοίξει μια ολόκληρη συζήτηση στη Βοσνία σχετικά με το θέμα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, καθώς αυξάνεται ο αριθμός των σεξουαλικά ενεργών κοριτσιών ηλικίας από 13 έως 15 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου