Και παραδίπλα ο εθνάρχης, Ε. Βενιζέλος, που έβαλε την Ελλάδα στην τεράστια περιπέτεια και δέχθηκε ασμένως τις προτροπές των Αγγλογάλλων για την εκστρατεία! Το καλοκαίρι του 1920, όταν οι Αγγλογάλλοι του σφύριξαν μυστικά τη μεταστροφή της πολιτικής τους, αποφάσισε να χάσει στις εκλογές του Νοεμβρίου, για να πληρώσουν το τί,ημα τα κορόιδα! Για τους Ρώσους, που εξόπλιζαν μυστικά τον Κεμάλ, δεν λέω τίποτα, διότι ήταν από την αρχή κατά ημών, αφού ο Βενιζέλος είχε ασμένως αποστείλει το Εκστρατευτικό Σώμα στη Μεσημβρινή Ρωσία, το 1918. Μια χαρά τα κατάφερε, λοιπο΄ν, ο κυρ Βενιζέλος, αλλά κατά τους σοσιαλιστές και τους ανιστόρητους!
Αλήθεια αυτός δεν... πιεζόταν;
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ Κωστάκης, όπως τον αποκαλείτε, Καραμανλής, ύψωσε πολύ το ανάστημά του στους Δυτικούς. Διαβάστε λίγο και θα δείτε!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι παραδίπλα ο εθνάρχης, Ε. Βενιζέλος, που έβαλε την Ελλάδα στην τεράστια περιπέτεια και δέχθηκε ασμένως τις προτροπές των Αγγλογάλλων για την εκστρατεία! Το καλοκαίρι του 1920, όταν οι Αγγλογάλλοι του σφύριξαν μυστικά τη μεταστροφή της πολιτικής τους, αποφάσισε να χάσει στις εκλογές του Νοεμβρίου, για να πληρώσουν το τί,ημα τα κορόιδα! Για τους Ρώσους, που εξόπλιζαν μυστικά τον Κεμάλ, δεν λέω τίποτα, διότι ήταν από την αρχή κατά ημών, αφού ο Βενιζέλος είχε ασμένως αποστείλει το Εκστρατευτικό Σώμα στη Μεσημβρινή Ρωσία, το 1918. Μια χαρά τα κατάφερε, λοιπο΄ν, ο κυρ Βενιζέλος, αλλά κατά τους σοσιαλιστές και τους ανιστόρητους!
ΑπάντησηΔιαγραφή