Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ε.Α.Α.Σ. ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Ένστολοι στην Ελλάδα 1944-2024, Μια Κοινωνική Ιστορία»

ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ


 

3 σχόλια:

  1. ΜΑΛΛΟΝ Η ΕΑΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ;;;;; ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΑΙΔΟΣ ΑΞΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΩΛΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΥ.....ΣΥΝΕΔΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΚΑΚΩΣ ΠΡΑΤΕΤΕ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΑΞΙΑ. ΑΓΝΟΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΟΙ ΦΟΝΕΥΘΕΝΤΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΣΞ & ΕΒΑ ΤΟ 1940-41 ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ..... ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΕΤΕ. ΚΑΛΟ ΠΣΚ. Γ.Δ.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνάδελφοι, μάλλον κομπλεξικά αντιδράσατε και δείχνετε ανασφάλειες. Τί θα πει δεν μας ρωτήσατε, ή δεν μας ειδοποιήσατε, ή γιατί χρησιμοποιήσατε τον όρο...ένστολος, κλπ κλπ. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά, χωρίς να γνωρίζετε μάλιστα ποιό είναι το περιεχόμενο και η εξέλιξη του Σεμιναρίου.
    Κανονικά έπρεπε να συμμετάσχουν ως ακροατές αρκετοί κατάλληλοι συνάδελφοι (και δόξα τω θεώ υπάρχουν αρκετοί) , οι οποίοι θα παρακολουθούσαν τις εργασίες , οπότε εάν διαπίστωναν ότι ανέφεραν κάτι το ανακριβές ή προσβλητικό για τους ένστολους (απόστρατους και εν ενεργεία) τότε θα ζητούσαν να επέμβουν στην συζήτηση για την αποκατάσταση της αλήθειας και την κατάθεση της δικής μας άποψης. Εάν δεν εγένετο δεκτό, τότε είχαμε κάθε δικαίωμα να δημοσιοποιήσουμε την ανακρίβεια ή την συκοφαντία, προσφεύγοντας ακόμη και στα δικαστήρια, οπότε θα είχαμε θετική δημοσιότητα και δικαίωση. Αυτό νομίζω ότι ήταν το σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή