Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

ΨΕΡΙΜΟΣ: Η μεγαλύτερη παρέλαση στην Ελλάδα

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ


 

6 σχόλια:

  1. Ανδρέα, καλημέρα!
    Εδώ και καιρό, όταν πάνω να αναδημοσιεύσω άρθρο του ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ στο F.B. μου βγάζει αυτό το μήνυμα και η αναδημοσίευση ματαιώνεται:
    "Προσοχή: Αυτό το μήνυμα περιέχει μπλοκαρισμένο περιεχόμενο
    Το μήνυμά σας δεν στάλθηκε, επειδή περιλαμβάνει περιεχόμενο που έχει αναφερθεί ως προσβλητικό από άλλους χρήστες του Facebook".
    Μήπως πρέπει να κάνουμε κάποια ενέργεια;
    Ιωάννης Παναγάκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη μου, με το ΦΜ είμαι... μαλωμένος! Για τρίτη φορά, πρίν απο καιρό, με "έκοψαν", διότι το περιεχόμενο ήταν προσβλητικό κτλ κτλ. Τις δύο πρώτες, παραπονέθηκα και το επανέφεραν. Την τρίτη φορά, απαξίωσα να τους "παρακαλέσω" να το επαναφέρουν, και απο τότε υπάρχει το πρόβλημα, το οποίο δεν πρόκειται να προσπαθήσω να επιλύσω. Πολύ τους 'θυμιάσαμε"! Ο μόνος τρόπος τώρα, είναι το "αντιγραφή - επικόλληση". Όσο για τους "άλλους χρήστες" που παραπονέθηκαν, προφανώς πρόκειται περι ηλιθίων!

      Διαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΤΟΣ ΔΗΜΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ/ΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ/ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ) ΑΣ ΝΑΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΨΕΡΙΜΟΝ. ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ .ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιάννη Παναγάκο θερμά συγχαρητήρια.
    Ηρακλής Ερμούπολης ( Εσύ θα καταλάβεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή