Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Η Παγκόσμια Συνομοσπονδία Παμμακεδονικών Ενώσεων για την (δήθεν) Μακεδονική γλώσσα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ


 

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ) ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΙΟ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ. Γ.Δ.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαράλαμπος Τσιτσιμπίκος31 Μαρτίου 2023 στις 11:17 μ.μ.

    Αγαπητοί μου, δυστυχώς χάσαμε, όπως είπε κάποιος παλαιότερα πολιτικός και νεότερα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης στη δεύτερη θητεία κ. Μπουτάρης (Δυστυχώς κύριοι χάσαμε, πρέπει να το πάρουμε απόφαση. Να μετονομάσουμε το Αεροδρόμιο Μακεδονία σε Αεροδρόμιο Νίκου Γκάλλη).
    Καλή η φραστική ομολογία αλλά τι δέον γενέσθαι σοβαρό δεν βλέπω. Σοβαρό δικηγορικό γραφείο με το οποίο θα πάτε μπροστά δεν βλέπω. Η πρόταση φτωχή , πυροβολείτε με άσφαιρα και στον αέρα. Δεν φτάνει μόνο αυτό διαπράττεται και δεύτερο σοβαρότερο λάθος της κατευθύνσεως του πλήθους σε άγνωστα μονοπάτια. Τι εννοείτε με την προτροπή να ψηφίσουμε πατριωτικά κόμματα; και ποία είναι αυτά; Απαιτεί τόλμη, αρετή, θυσία και αποφασισμένους ανθρώπους η Ελευθερία. Χρόνια αντιδρούμε από τον καναπέ και πολλάκις με ιδιοτέλεια. Μια αυτοκριτική, μόνος ο καθένας, μπροστά στον καθρέπτη του θα λάβει το βάρος της αλήθειας και της ευθύνης. Το κακό αρχίζει από τα ογκώδη Συλλαλητήρια μέχρι και σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή