Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Σφραγίστε τα κίνητρα, όχι μόνο τα σύνορα!

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


 

2 σχόλια:

  1. Το χαρισματικό αυτό κείμενο -μια συνεισφορά του Ελληνικού πνεύματος προς την ανθρωπότητα- πρέπει να αναπαραχθεί και να αποσταλεί υπό τύπον ανοιχτής επιστολής και διαμαρτυρίας σε κάθε πολιτική ηγεσία και διεθνή οργανισμό παγκοσμίως· κυρίως όμως να γίνει κτήμα προς γνώση και προβληματισμό όλων των Δυτικών Κοινωνιών, το τι τους ξημερώνει οσονούπω και δυστυχώς αν ήδη είναι μη αναστρέψιμη η κατάσταση! Η τσίμπλα ας βγει από τα μάτια! Στο κάτω κάτω ας αναλάβει ο καθένας το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί και ας δώσει απολογία στους απογόνους του, του τι παρέλαβε και τι τους παραδίδει!
    Και ένα παράδειγμα για του λόγου το αληθές:
    Είναι θλιβερό και άκρως υποτιμητικό για την Ευρωπαϊκή υπερδύναμη (σε μεγάλα ποσοστά ακολουθούν και οι υπόλοιποι εταίροι), που ακούει στο όνομα Γαλλία, να μη μπορεί να κατεβάσει στο πρόσφατο Μουντιάλ ένα γηγενή ποδοσφαιριστή, αλλά ολοσχερώς να απαρτίζεται από Αφροασιάτες! Και σ' ανώτερα!
    Όσο για εμάς? Ακολουθούμε κατά πόδας με τη νοοτροπία του ιδανικού αυτόχειρα, να βαφτίζουμε λόγου χάρη ως Έλληνες τους Νιγηριανούς λόγω επιδόσεων στο μπασκετικό χώρο. Φαίνεται τα τρίποντα του Γιάννη υπερέχουν της πατρίδας!
    Φυσικά τα εγγόνια και τα δισέγγονά του που θα έχουν κατακλίσει τον τόπο, δε γνωρίζω αν θα είναι το ίδιο αποτελεσματικοί στα τρίποντα ή στην παραγωγή «Νεοελλήνων»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή