Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Μητσοτάκης: Μέσα στην εβδομάδα η ανακοίνωση του μπόνους στους συνταξιούχους που δεν πήραν αύξηση

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


 

2 σχόλια:

  1. Άλλα είχε υποσχεθεί προεκλογικά. Πού είναι η 13η σύνταξη; Η κυβέρνηση αυτή παίρνει χρήματα από ντους πολλούς για να τα δώσει στους λίγους. Δε θέλουμε ελεημοσύνη ούτε πουλάμε την ψήφο μας. ΜΑΥΡΟ. Αντίο κ. Μητσοτάκη. Δε θα μας ξεγελάσεις ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνεχώς δίνονται επιδόματα σε χαμηλο.....Όλα καλά, να δοθούν.
    Ενστάσεις:
    α. Τα κριτήρια ένταξης στους χαμηλο....Συνήθως, επίπλαστα.
    Γνωρίζουμε όλοι τον γείτονα που φοροδιαφεύγει. Εγώ ξέρω και επιχειρηματίες που το κάνουν και κυκλοφορούν με αυτοκίνητα των 60.000 ευρώ, ενώ και η περιουσία τους είναι πολύ μεγάλη!
    Άκουσον, άκουσον, το 60% των φορολογούμενων Ελλήνων δήλωσε εισόδημα κάτω από 10.000 ευρώ!!! Ποιον κοροϊδεύουν;
    β. Η επιστροφή με τα διάφορα pass έχει την έννοια επιστροφής ΕΜΜΕΣΩΝ φόρων, οι οποίοι έχουν ήδη καταβληθεί για αγορές, κατά το ίδιο ποσοστό είτε αφορά φτωχούς είτε αφορά πλουσιότερους.
    Γιατί μπήκε κόφτης στα 30.000 Ευρώ και δεν δίδεται ούτε ΨΙΧΟΥΛΟ σε αυτούς που υπερβαίνουν αυτό το όριο; Είναι μήπως οι παραπάνω, οι ανήκοντες στο 12% των πλούσιων Ελλήνων, κατά τα στοιχεία της εφορίας; Δεν το πιστεύει κανείς!
    Απλά, είναι αυτοί που δεν κρύβουν εισοδήματα, είναι αυτοί που ανήκουν στη διαβόητη πλέον μεσαία τάξη, την οποία έχουν στοχοποιήσει οι κυβερνώντες και θέλουν να την φτωχοποιήσουν. Όλοι ένα ξεροκόμματο και τίποτα παραπάνω. Τόσο δύσκολο ήταν να σκεφτούν να δώσουν κάτι και σε αυτούς;
    Περαίνω με ένα απόφθεγμα: divide et impera. Τα λέει όλα, απλά ή επιβολή του στους Έλληνες υπήρξε πάντα καταστροφική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή