Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Ποιοι είναι οι «ένστολοι» που ανακάλυψαν οι λογογράφοι του πρωθυπουργού; Εμπαιγμός και εμπάθεια κατά των στρατιωτικών

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 


 

4 σχόλια:

  1. Δυστυχώς έχετε δίκιο. Αυτή η κυβέρνηση έχει ένα κόμπλεξ εναντίον των Ε.Δ. Τώρα που το καταλάβαμε θα πρέπει όλοι να σκεφθούμε και να αποφασίσουμε ότι καμία ψήφος από τους στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους, δεν πρέπει να δοθεί σε αυτή την παράταξη. Οι εκλογές είναι κοντά και θα πρέπει να δώσουμε την ηχηρή απάντησή μας στον κ. πρωθυπουργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριοι καλά τα λέτ για αυτήν την κυβέρνηση αλλά μην ξεχνάμε και την προηγούμενη η οποία δεν έκανε κάτι για εμας , από το ΄74 και μετά υπάρχει μια απαξίωση προς τις Ε.Δ.. Καλή σας μέρα!!!

      Διαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα με τις ορθότατες επισημάνσεις του γράφοντος για την, δυστυχώς, απαξίωση των ΕΔ με κάθε τρόπο και με τον εμπαιγμό, την εμπάθεια και λοιπές συμπεριφορές των πολιτικών, μετά την μεταπολίτευση και μέχρι σήμερα. Δυστυχώς, αυτή η απαξίωση εμφανίσθηκε από την ίδρυση του Ελληνικού κράτους , μετά την Επανάσταση και απελευθέρωση το 1821.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΑΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΛΗΘΗ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΙΣ ΓΛΟΙΩΔΟΥΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ. ΜΑΥΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ 300 ΚΥΡΙΩΣ ΔΕ ΤΩΝ (ΑΠΟ) ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΝΕΜΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΝ ΝΔ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΤΩΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ. ΜΕ ΘΛΙΨΗ . ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή