Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Ντροπή: Κυβερνητικός οργανισμός χαρακτήρισε τον «Δικέφαλο Αετό» της ΑΕΚ «εθνικιστικό» και «επιθετικό» σύμβολο! «Προκαλεί αλυτρωτισμό»!

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ


 

9 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ. κ & κ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΣΘΕ ΝΑ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΠΡΟ ΣΥΝΟΥΣΙΑΝ ΑΦΡΟΝΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηλιθιότητες. Μήπως να καταργήσουμε και το όνομα Κωνσταντίνος γιατί θα θυμίζει Κωνσταντινούπολη; Ύποπτη μου φαίνεται η Επιτροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάπου είχα ακούσει - τί ακούει κανείς, βρε παιδί μου - ότι η Τουρκία διαθέτει ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να πληρώνει κάποιους στο εξωτερικό για να υποστηρίζουν τους στόχους της και τα συμφέροντά της! Πού να αναφέρεται, άραγε αυτό, πού να αναφέρεται - ξέρει κανείς κάποιον, εδώ, στην Ελλάδα, που να στηρίζει και να υποστηρίζει τα συμφέροντα της Τουρκίας; Α, μπα! Είναι δυνατόν να υπάρχουν προδότες εδώ! Τώρα, αν συνέπεσε, βρε παιδιά, αυτό που υποστηρίζει το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος να βολεύει και την Τουρκία, είναι απλή σύμπτωση! Τη δουλειά τους κάνουν οι άνθρωποι. Τώρα, βέβαια, δεν μας λένε ποιοι τους πληρώνουν για να κάνουν τη "δουλειά" τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αθανάσιος Γ. Βλάχος2 Οκτωβρίου 2022 στις 10:03 π.μ.

    Δέν φταίνε αυτοί, φταίμε εμείς πού ψηφίσαμε αυτούς πού τούς τοποθέτησαν εκεί. Αλλά όταν ο υφυπουργός εξωτερικών αναγνωρίζει (όπως δημοσίως έχει δηλώσει), τό δικαίωμα σέ κάθε ανθέλληνα αλήτη νά συμπεριφέρεται (νά καίει) όπως επιθυμεί τήν Ελληνική Σημαία, γιατί αυτά μάς προκαλούν εντύπωση.
    Συνέλληνες μήν στενοχωριέστε, τά πράγματα δέν είναι τόσο άσχημα, είναι πολύ χειρότερα.
    ΕΡΑΣΙΝΟΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς τα τείχη πέφτουν πάντα εκ των έσω.Ας ψαχθουμε.Η περίοδος απαιτεί σοβαρότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι μάλλον για κλάματα οι άνθρωποι! Μήπως και θίξουμε τον άρπαγα κατακτητή μας και του δη-μιουργήσουμε και ψυχολογικά προβλήματα. Μα η ίδια η ονομασία που χρησιμοποιεί για την Ελλάδα· ''Γιουνανιστάν'' δλδ. Ιωνία, του αυτοαποδομεί κάθε επιχείρημα! Τι θέλεις κύριε στην Ιωνία, την κανονική από ανέκαθεν Ελληνική πατρίδα όπως βάση του ονόματος παραδέχεσαι πως κατέκτησες? Που ανακάλυψες γαλάζια πατρίδα στη Μογγολική στέπα που ανήκεις?
    Στις απειλές σου ότι καταφθάνεις? Το πότε θάρθεις το γνωρίζεις εσύ. Το πως θα φύγεις το γνωρίζουμε εμείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπάρχουν τσιρκα που πηγαίνουμε για διασκέδαση δυστυχώς στη χώρα της φαιδρας πορτοκαλεας υπάρχουν τσιρκα για κλάματα προξενουντα λύπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Δ.Σ.ελεγχεται από την αριστερά

    ΑπάντησηΔιαγραφή