Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Έχουν το θράσος!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΦΙΛΩΝ


 

5 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απόλυτα με τα γραφόμενα του κ.Ταμουρίδη γιατί αποκαλύπτει την γνήσια αλήθεια της καταστροφής από το πολιτικό σύστημα που πραγματικά κατέστρεψε την Πατρίδα μας για να ωφεληθούν αυτοί και επιπλέον να παραμένουν στην εξουσία αιωνίως με τους υπερμεγέθεις μισθούς και άλλα προνόμια που γίνονται κληρονομιά και την παραλαμβάνουν οι απόγονοι τους.
    Επειδή πλησιάζουν εκλογές αντί να ψηφίσουν εκλογικό νόμο να ψηφίσουν ένα α΄ρθρο σε νόμο και να καταργήσουν όλα τα προνόμια των πολιτικών όπως έγινε στην Ισπανία επί Ραχόϊ με πρώτο την καθιέρωση της εκλογής μόνο δύο φορές και όσοι από τους υπάρχοντες είναι άνω των δύο να απομακρυνθούν αμέσως.
    Αν το πολιτικό σύστημα έχει το θάρρος να απαντήσουν στο ερώτημα :
    Πως παραλάβατε την Ελλάδα το 1973 και πως την καταντήσατε με την καταστροφή και τα ξεπουλήματα που κάνατε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην λησμονείτε ότι σαν μεθαύριο 15 Ιουλίου 1974 το δικτατορικό καθεστώς του Ιωαννίδη με το εγκληματικό, εθνικό και άφρον πραξικόπημα έδωσε την αφορμή για την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο και διχοτόμησή της. Έζησα τα γεγονότα ως Αξιωματικός στον Έβρο κατά την επιστράτευση και γνωρίζω πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα.

      Διαγραφή
  2. Ναι όλοι αυτοί οι πολιτικοί δεν κατέλαβαν την εξουσία με δικτατορικό κίνημα, αλλά την εξουσία τους την έδωσε ο κυρίαρχος Ελληνικός Λαός. Παρακαλείται ο συντάκτης του κειμένου, που έζησε κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του το <> καθεστώς, που ανέχθηκε αν δεν το υποστήριξε, ίσως και να το εκμεταλλεύθηκε, να μας προτείνει τις βασικές αρχές και αξίες καθώς και άλλες λεπτομέρειες του νέου κόμματος <>, προκειμένου να πεισθούμε και στις επερχόμενες εκλογές να το ψηφίσουμε για να έλθει στην εξουσία και να σώσει την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ (ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΩΝ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ) ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ
    ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΗΔΗ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 1020/16 ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΝΤΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΛΙΑΝ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ . ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΚΑΙ "ΟΥΜΠΑΛΑ" ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΚΑΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΩΣ. ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ, ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Χαμουρίδης είναι πάλι εδώ. Με τις μεγαλοκοτσάνες του και υψωμένα τα λάβαρα για νέους αγώνες. Για αυτόν που η πατρίδα ξόδεψε τόσα για να τον κάνει άνθρωπο. Δοξάστε τον και καμαρώστε τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή