Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Πού μπορεί να φτάσει τελικά η τιμή του ψωμιού -Τα «προγνωστικά» για τη φραντζόλα και το κουλούρι Θεσσαλονίκης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


 

1 σχόλιο:

  1. Τί πιό απλό, από την απεξάρτηση από τον φούρνο της γειτονιάς και από τις αυξήσεις! Εγώ έχω να αγοράσω ψωμί από τον φούρνο, πάνω από μία 15ετία. Ναι, δεκαπενταετία και βάλε. Το να ζυμώσεις μία έως δύο φορές την εβδομάδα, αναλόγως με τα άτομα της οικογένειας, και να ψήσεις στο σπίτι σου ΑΓΝΟ ψωμί, είναι τόσο απλό και τόσο ευχάριστο, που δεν το φαντάζεστε. Και όλη η διαδικασία, δεν διαρκεί περισσότερο από δύο ώρες. Τώρα θα μου πείτε, τί θα κάνουν οι φουρνάρηδες! Έ, ας βρούνε αυτοί τη λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή