Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

ΣΟΦΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ!!

ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΦΙΛΩΝ


 

11 σχόλια:

  1. Ευτυχώς που υπάρχουν και σκεπτόμενοι άνθρωποι, που έχουν το θάρρος να τα λένε απέναντι στους επιθετικούς ανεγκέφαλους, που υποψιάζονται τους πάντες, και γνωρίζουν τα πάντα! Αναρωτιέμαι όμως, θα έχουν το θάρρος να διαβάσουν, αλλά και να σκεφθούν, το παραπάνω κείμενο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς! Πολύ σωστές οι παρατηρήσεις σας.
      Όσο για το ερώτημα που θέτετε? Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Αμετακίνητοι· έχουν έτοιμες τις απαντήσεις!

      Διαγραφή
  2. Η προτροπη των ιερεων ολης της επικρατειας να εμβολιαστουμε ολοι δεν εχει ακομη απηχηση. Εγω λοιπον εχω ενα ερωτημα : Γιατι οταν λενε στους ανεμβολιαστους οτι δεν θα προσεγγιζετε δημοσιους χωρους γιατι αποτελειται ωρολογιακη βομβα στα θεμελια της δημοσιας υγειας γιατι και παλι αντιδρουν. Υπαρχει αρθρο στον ποινικο κωδικα που να τους μπαγλαρωνει και να τους στελνει φυλακη με συνοπτικες διαδικασισιες; Αυτοι εξ προθεσεως θελουν να πεθανουν τον κοσμο για να κανουν το δικο τους. Ελεος πια με τους αντιδραστικους σε ολα. Ευχαριστω για την φιλοξενια. Δευτερα 6 Σεπτεμβριου 2021. Χρηστος Καλομαμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΥΣ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΩ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΤΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΑ.
    Εκτός από τα καρδιακά και τις θρομβώσεις που μέχρι τώρα γνωρίζαμε, η λίστα περιλαμβάνει:

    Ψυχικές διαταραχές
    Διαταραχές νευρικού συστήματος
    Αιμορραγική κυστίτιδα
    Χρόνια αυθόρμητη κνίδωση
    Πανικουλίτιδα
    Δακρύρροια
    Εσωτερική αιμορραγία
    Μικροαγγειοπάθεια
    Καταστροφή αιμοπεταλίων
    Δυσλειτουργία της δεξιάς κοιλίας της καρδίας
    Λαγόφθαλμος
    Κοκκίωμα
    Γαστρεντερίτιδα
    Οισοφαγική καντιντίαση
    Κάταγμα κάτω άκρου (διαταραχή των οστών)
    Ρευματοειδής παράγοντας
    Υπερχλωραιμία
    Ανουρία
    Νέκρωση ρινικού σωλήνα
    Οξεία εμπύρετη ουδετερόφιλη δερματοπάθεια
    Αιματοσπερμία
    Δερματική νέκρωση
    Αιμολυτική αναιμία
    Περιφερική φλεβική νόσος
    Χειλική αποχρωμάτωση
    Αυτοάνοση ηπατίτιδα
    Αντι-ουδετερόφιλα κυτταροπλασματικά αντισώματα θετική αγγειίτιδα
    Αλλεργία σε τσίμπημα από αρθρόποδα (αράχνες κλπ)
    Στρεπτοκοκκική πνευμονία
    Ασυμπτωματικό covid-19
    Υπεργαμαγλομπουλιναναιμία Καλοήθης μονοκλωνική
    Μεταστάσεις στο ήπαρ
    Ισχαιμία νωτιαίου μυελού
    Οίδημα οσχέου
    Ουραιμία
    Μεταβλητότητα καρδιακών παλμών
    Ούρα λευκωματίνης
    Υποτροπή ασθενειών
    Απόφραξη κοιλιοκάκης
    Λήθαργο
    Αναπνευστική ανεπάρκεια
    Υπνηλία
    Περιφερικό πρήξιμο
    Ουροσεψία
    Κυκλοφορικήκατάρρευση
    Αυπνία
    Αρρυθμίες
    Ρινίτιδα
    Αναιμία
    Σακχαρώδης διαβήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασες να γράψεις την μαλάκυνση εγκεφάλου. Αλήθεια, πόσα πανεπιστήμια τελείωσες και τα έμαθες όλα αυτά; Θα πρέπει να έχεις, με όλο τον σεβασμό στις γνώσεις σου, και χωρίς ύβρεις που χαρακτηρίζουν αμόρφωτους και άξεστους ανθρώπους, καμιά δεκαριά μεταπτυχιακά, και να έχεις θητεύσει σε τουλάχιστον άλλα τόσα μεγάλα νοσοκομεία του εξωτερικού! Αλλιώς δεν εξηγούνται τόσες γνώσεις, που εμείς οι υπόλοιποι αγνοούμε! Ά, και για να μή ξεχάσω, όταν βρίζουμε κάποιον, καλό και αντρικό θα είναι να μή καλυπτόμαστε πίσω από ένα γενικό και αόριστο ΙΩΑΝΝΗΣ, όταν οι άλλοι γράφουν το ονοματεπώνυμό τους.

      Διαγραφή
    2. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΥΡΙΕ ΜΠΕΛΙΒΑΝΑΚΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΑΝΩΝΥΜΑ. ΕΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΗΛΙΘΙΟΣ" ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ.

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστώ πολύ για το "Καλή Δύναμη", άν και απάντηση για το από πού προέρχονται τόσες επιστημονικές πληροφορίες, δεν έλαβα. Εν πάσει περιπτώσει, εύχομαι να μή σε αγγίξει ο ιός, γιατί τα νέα που έρχονται ραγδαία, (ήδη χθες άκουσα για μία οικογένεια ανεμβολίαστη, που το ζευγάρι πέθανε με διαφορά ολίγων ημερών από τον ιό, και ο γυιός είναι διασωληνωμένος). Εάν το ρίσκο αξίζει τον κόπο, καλώς. Εκτός και εάν πρόκειται για θρησκευτική ιδεοληψία (γιατί άκουσα και το γελοίο επιχείρημα ότι το εμβόλιο παρασκευάζεται από ανθρώπινα έμβρια), οπότε αυτό δεν το σχολιάζω, καθ' όσον είναι τόσο εξωπραγματικό, οπότε θα υποτιμήσω τον εαυτό μου σχολιάζοντάς το. Την καλημέρα μου.

      Διαγραφή
    4. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΕ ΔΙΜΟΙΡΙΤΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΝΟΙΑ. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΙΟΚΟΚΚΟΥ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΡΙΠΠΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΕΙΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΚΡΙΜΜΕΝΟ. ΙΣΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΣΗΣΟΥΜΕ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ.

      Διαγραφή
    5. Χαίρομαι ιδιαιτέρως που επικοινώνησες μαζί μου και μου έδωσες το "στίγμα" σου, και άς μή γνωρίζω ποιός είσαι. Εύχομαι ολόψυχα να είσαι καλά εσύ και η οικογένειά σου, και ελπίζω να έχεις καλές αναμνήσεις από εμένα. Όπως και να έχει, να είμαστε όλοι καλά, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι, και ο καθένας από την πλευρά του, ας ακούει όποιους επιστήμονες θεωρεί έγκριτους, και ας ενεργεί κατά την κρίση του. Την καλημέρα μου, με πολύ Συναδελφική αγάπη.

      Διαγραφή
  4. ΒΑΧΑΡΛΑΝ Πλέον των παραπανω που αναφέρει ο ΙΩΑΝΝΗΣ Ολα τα εμβόλια (ΠΑΡΩΤΙΤΙΔΑΣ,ΠΟΛΙΟΜΥΕΛΙΤΙΔΑΣ κτλ)ΑΡΑκαθώς και τα φάρμακα (ΠΑΝΑDOL, ΤΥLENOL κτλ)που στο κείμενο ΣΟΦΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ αναφέρονται εχουν πάρει έγκριση ενω κανένα απο τα εμβολια δεν έχουν προσ το παρόν πάρει ΑΡΑ....ΑΡΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πλέον των παραπανω που αναφέρει ο ΙΩΑΝΝΗΣ Ολα τα εμβόλια (ΠΑΡΩΤΙΤΙΔΑΣ,ΠΟΛΙΟΜΥΕΛΙΤΙΔΑΣ κτλ)ΑΡΑκαθώς και τα φάρμακα (ΠΑΝΑDOL, ΤΥLENOL κτλ)που στο κείμενο ΣΟΦΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ αναφέρονται εχουν πάρει έγκριση ενω κανένα απο τα εμβολια δεν έχουν προσ το παρόν πάρει ΑΡΑ....ΑΡΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή