Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ “ΠΑΡΩΝ”

 ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΦΙΛΩΝ

Η  ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ  ΨΗΦΟΣ  “ΠΑΡΩΝ”


 

4 σχόλια:

  1. Αντί σχολίου, παραθέτω αυτό που είχα γράψει στο χρονολόγιό μου στις 26 Αυγούστου, τα παρακάτω: "Αυτό πάλι με το "παρών" στη Βουλή, δεν το καταλαβαίνω! Μου θυμίζει έντονα εκείνο το "Δεν ξέρω, δεν απαντώ" που λένε στις δημοσκοπήσεις! Όμως, αυτούς τους Εθνομπαμπάδες, γι' αυτό τους ψηφίζουμε και τους στέλνουμε στη Βουλή, και παίρνουν ένα σκασμό λεφτά κάθε μήνα, για να ξέρουν και να απαντούν. Όχι για να βγάζουν όλη τους την ανευθυνότητα, βγάζοντας την ουρίτσα τους απ' έξω, και να παριστάνουν μετά τους τιμητές! Τιμώ ιδιαίτερα αυτούς που καταψηφίζουν, γιατί έχουν γνώμη, και έχουν το θάρρος να την εκφράσουν. Αλλά οι άλλοι, οι υποκριτές, οποθενδήποτε και εάν προέρχονται, είναι κατάπτυστοι και κατακριτέοι. Στα θέματα που απασχολούν το λαό, δεν έχει ούτε "δεν ξέρω, δεν απαντώ", ούτε "παρών" ούτε "απών". Ή συμφωνείς, ή δεν συμφωνείς και λές γιατί. Τελεία και παύλα. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού. Και να αφήσουν κατά μέρος τις εξυπνάδες, γιατί o κόσμος δεν τρώει σανό". Και επί τη ευκαιρία θα συμπληρώσω: Είναι ελεεινοί και τρισάθλιοι υποκριτές, που καπηλεύονται την ψήφο και την εμπιστοσύνη με την οποία τους τίμησε ο Ελληνικός Λαός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ πάντοτε με τα θέματα που αρθρογραφεί ο κ. Ζαρκάδας με τις άριστα τεκμηριωμένες απόψεις του. Δυστυχώς οι αρμόδιοι προς τους οποίους απευθύνεται ανήκουν στην κατηγορία που αναφέρει ο κ. Μπελιβανάκης με τον οποίο συμφωνώ. Επέτρεψε κ. Ζαρκάδα να συνεξετάσετε και τα αναφερόμενα στο παρακάτω Νόμο που στα συλλογικά όργανα του Δήμου π.χ και το λευκό που ψηφίζουν κάποιοι…….. Το μέλος που απέχει από την
    ψηφοφορία ή δίδει λευκή ψήφο θεωρείται απόν»(Ν.2690/1999, ΦΕΚ Α΄45)αλλά και
    Σπηλιωτόπουλος:2005, σελ. 145, Πρεβεδούρου 2016, 2017,«Γενικό Διοικητικό
    Δίκαιο, Συλλογικά όργανα της Διοίκησης».
    θεωρείται ως απών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλο πάλι αυτό! Λευκή ψήφος! Τί θα πεί λευκή ψήφος; Μπούρδες! Οφείλουμε όμως να ομολογήσουμε ότι οι πολιτικοί μας, όταν πρόκειται να διαφυλάξουν τα κ@@@μέρια τους, είναι αφάνταστα εφευρετικοί.

      Διαγραφή
  3. ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ: "ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ". ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΡΝΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή