Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Αρχιμανδρίτης Παύλος Ντανάς: Ανοικτή Επιστολή πρός τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αρχιμανδρίτης Παύλος Ντανάς: Ανοικτή Επιστολή πρός τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη


 

5 σχόλια:

  1. Θερμά συγχαρητήρια στον σεβασμιώτατο Αρχιμανδρίτη.
    Δεν είναι υπερβολικός, λέει την αλήθεια και σέβεται
    την Ιστορία μας, την Πατρίδα μας και τους ήρωες
    Ελληνες. Ομως ποιός θα τον ακούσει για όσα γράφει ;
    Κανένας!!!!
    Ελληνας πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «...Προσέξτε, όμως, όσοι διώκουν την Εκκλησία του Χριστού έχουν οικτρό τέλος στη ζωή τους»(!).
    Μετά την έμμεση αυτή απειλή έχω κάθε δικαίωμα να επισημάνω στον αρθρογράφο πως το πολύ λιβάνι και η χρόνια αγαμία επιφέρουν στον εγκέφαλο ανήκεστες βλάβες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρά τώρα? Είναι νομίζω σωστότερη από τη δική σας επιστημονική άποψη· αυτή που θέλετε ένα φουκαρά Γαλιλαίο ραβίνο, -που δεν τον ήξερε η οικογένειά του και που τον απέρριψαν οι συμπατριώτες του, αυτόν που δήλωνε Μεσσίας του Ισραήλ και Υιός Θεού, γιατί έτσι γράφουν κάποια πρωτόγονα βιβλία, τα ίδια που μας διαβεβαιώνουν περί της τετράγωνης Γης κλπ. ανοησίες, -ως δημιουργό της παγκόσμιας ύλης και κατασκευαστή του απείρων διαστάσεων Σύμπαντος Κόσμου.
      Καλοπροαίρετα σας συμβουλεύω· μην απορρίψετε την επιστημονικότητα της Βίβλου στα περί της Γης διότι κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε ως αιρετικός με δραματικές συνέπειες ως προς το αιώνιο μέλλον σας! Σας εύχομαι να έχετε ένα καλό Ελληνικό Τριέσπερον.

      Διαγραφή
  3. Ά Ξ Ι Ο Σ ... ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Παύλος Ντανάς για την τόλμη του και την "κοφτερή" γλώσσα που χρησιμοποιεί.
    Εύχομαι να μελετήσει ο κύριος Πρωθυπουργός την επιστολή αυτή (και όχι απλά να την διαβάσει) και όπως τον φωτίσει ο Θεός. Γιατί ο Θεός αγαπάει τους πιστούς Του αλλά και τα απολωλότα πρόβατα για τα οποία ήρθε στη γη.
    Ένας Έλλην Ορθόδοξος Χριστιανός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή