Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Αρνητικά σχόλια για τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας και τον κ. Αϊλαμάκη


ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αρνητικά σχόλια για τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας και τον κ. Αϊλαμάκη
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  ΕΘΝΙΚΗΣ  ΕΝΟΤΗΤΑΣ
(Με πυρήνα Στρατιωτικούς ε.α. & Τεχνοκράτες)
www.syndesmosee.org
Αθήνα,  27  Αυγ. 2020
    Κύριε Δήμαρχε, κύριε πρόεδρε  του Δημοτικού συμβουλίου
    Περιέπεσε στην αντίληψη μας  ότι κυκλοφόρησαν κείμενα στο διαδίκτυο και αλλού που αναφέρονται σε σχολιασμούς για τον αντιδήμαρχο κ. Αϊλαμάκη Γιώργο του Δήμου Σητείας και για το Σύνδεσμο Εθνικής  Ενότητας(το κόμμα μας).
    Τα σχόλια αυτά,  σύμφωνα με πληροφορίες, προέρχονται  από άτομα  συνδυασμών της αντιπολίτευσης του Δήμου Σητείας, χαρακτηρίζουν τον κ. Αϊλαμάκη ως άτομο που χρησιμοποιεί γκεμπελικές μεθόδους, δηλαδή, με μία πολύ απλή ερμηνεία, φασίστα και το κόμμα μας  ακροδεξιό.
    Βαρείς και εκτός πραγματικότητας χαρακτηρισμοί  για ένα κόμμα που από το όνομά του μόνο μπορεί ένας λογικός άνθρωπος να καταλάβει τις προθέσεις και τους στόχους του.
    Για τη γενικότερη ενημέρωση των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, του προσωπικού του Δήμου, αλλά και ευρύτερα,  σας γνωρίζουμε  πως σαν κόμμα είμαστε πιστοί στο Σύνταγμα, στα Δημοκρατικά Ιδεώδη της Πατρίδας μας και στον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Χώρας μας. Απορρίπτουμε ακραίες αριστερές και δεξιές συμπεριφορές και δράσεις που κατά καιρούς βλέπουμε στα ΜΜΕ. Είμαστε Έλληνες πατριώτες που αγαπάμε την Ελλάδα μας και τους Έλληνες. Προσδοκούμε σε μια  Νέα Ελλάδα σύγχρονη, δημιουργική, αποτελεσματική, ευημερούσα, απαλλαγμένη από τα δεινά και τις κακές, διχαστικές πρακτικές του παρελθόντος, πιστή στις  αξίες του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας με περήφανους και χαμογελαστούς Έλληνες.
    Ο κ. Αϊλαμάκης Γιώργος ως μέλος του κόμματός μας και ως υποψήφιος Βουλευτής μας  στις Εθνικές εκλογές του Απριλίου 2012 εμφορείται από τις ίδιες αρχές και αξίες.
    Μας προξένησε ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι οι χαρακτηρισμοί προέρχονται από Δημοκράτες – Λεβέντες  Κρητικούς,  απόγονους εκείνων των Κρητών που πολέμησαν και θυσιάστηκαν στα πεδία των μαχών για την απελευθέρωση ελληνικών εδαφών και πληθυσμών που στέναζαν κάτω από το πέλμα του Τούρκου δυνάστη, κάτω από την πεφωτισμένη διακυβέρνηση της Χώρας από τον Εθνάρχη Ελευθέριο Βενιζέλο.
    Είναι μάλιστα πολύ ενοχλητικό και λυπηρό αυτοί οι χαρακτηρισμοί να γίνονται σε μια εποχή όπου ο τούρκος πρόεδρος και στελέχη της κυβέρνησής του μόνιμα, καθημερινά  μας απειλούν και μας εκβιάζουν μη σεβόμενοι το διεθνές δίκαιο και τα κατοχυρωμένα από διεθνείς συνθήκες δικαιώματα της Ελλάδας μας.
    Είναι καιρός κυρίες – κύριοι αυτή την κρίσιμη ώρα να δώσουμε τα χέρια αγκαλιασμένοι, ομονοούντες, αγαπημένοι, ενωμένοι , όπως ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας προσδοκά, να δράσουμε για την Πατρίδα μας και να την βγάλουμε από τις  εθνικές και οικονομικές δυσκολίες  που σήμερα αντιμετωπίζει και για τις οποίες μερίδιο ευθύνης έχουμε όλοι μας.
    Με την επιφύλαξη παντός νομίμου  δικαιώματός μας προς κάθε άτομο ή ομάδα ατόμων που αδικοπράγησε σε βάρος μας,  παρακαλούμε για την ανάγνωση του παρόντος κειμένου σε σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σητείας και γιατί όχι, αν αυτό είναι δυνατό, για την ανάρτησή του στο διαδίκτυο και τη δημοσίευσή του στον τύπο.
    Με εκτίμηση
Γιώργος Τσακίρης
Αξιωματικός ε.α.
Β΄ αντιπρόεδρος, αναπληρωτής προέδρου

1 σχόλιο:

  1. Η απάντηση του Τσακίρη είναι αωστή και ειλίκρινής.Λυπούμαι που βρέθηκαν Κρητικοί και έκαναν αυτούς τους χαρακτηρισμούς για τον αντιδήμαρχι Αιλαμάκη και τον Σύνδεσμο γιατί έτσι φαίνεται ότι αυτοί που το έκεναν πρέπει να μη τιμούν και να σέβονται τους αγώνες των Κρητών σε όλα την Ελλάδα και μάλιστα εθελοντικά αλλά και η ιδεολογία τους να είναι αντιστρατιωτική.
    Καλώ όλους τους Ελληνες αντί να στηρίζουν το σάπιο σύστημα να στηρίξουν δυνατά τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας που προέρχονται από αυτούς που σήμερα καλούν να αντιμετωπίσουν τους τούρκους.
    Μάλλον η τακτική του αντιδημάρχου τους ενοχλεί γιατί δεν θα κάνει πολιτική αλλά εκτός από την Πατρίδα ασχολείται και με τα πραγματικά προβλήματα της περιοχής
    Ελληνες ξυπνήστε πριν να είναι αργά γιατί αν συνεχίσουμε τον ύπνο δεν θα αλλάξει τίποτα. Μόνο ο Σύνδεσμος θα τα αλλάξει όλα
    Ελληνας πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή