Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Γιατί να πιάνουν κρεβάτια ΜΕΘ οι ψεκασμένοι; Αρνητές της μάσκας βρέθηκαν να νοσηλεύονται στις εντατικές των νοσοκομείων

ΣΚΕΨΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ

Γιατί να πιάνουν κρεβάτια ΜΕΘ οι ψεκασμένοι; Αρνητές της μάσκας βρέθηκαν να νοσηλεύονται στις εντατικές των νοσοκομείων


2 σχόλια:

  1. Θα μπορούσε άραγε να καλυφθεί νομοθετικά η δυνατότητα καταχώρησης σε βάση δεδομένων των αρνητων των όποιων μέτρων για τον κορωνοϊο, οι οποίοι να ξέρουν ότι σε περίπτωση νοσησης δεν θα νοσηλεύονται στο δημόσιο σύστημα υγείας; Μάλλον όχι και αυτό το γνωρίζουν οι πάσης φύσεως αντιρρησίες και ενεργούν αντιδραστικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥ
    Είναι γεγονός ότι ορισμένοι συμπατριώτες μας που υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει κορωναϊός, είναι προκλητικοί. Βέβαια, άλλο είναι να διαμαρτύρεται κάποιος γιά τις υπερβολές στην εφαρμογή των μέτρων καί άλλο να υποστηρίζει πως δεν υπάρχει ασθένεια. Όμως, όσο δίκαιο, φαινομενικά, καί αν έχουν όσοι υποστηρίζουν την παραπάνω άποψη, είναι, αν μη τι άλλω, απάνθρωπο καί εναντίον κάθε λογικής καί ανθρωπισμού το κράτος καί ορισμένοι ιατροί να υποκαθιστούν τον Θεό καί να αποφασίζουν πότε καί πως θα πεθάνει ένας άνθρωπος.
    Με την ίδια λογική θα μπορούσαμε να πούμε πως η Αστυνομία θα πρέπει επιτρέπει στους κακοποιούς να σκοτώνουν, να κλέβουν καί να βιάζουν όσους φωνάζουν: "Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι" κλπ. Τέλος, όταν περιθάλπονται(πολύ σωστά) οι λαθρομετανάστες που είναι φορείς καί κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι, θα πρέπει να αρνηθούμε το δικαίωμα αυτό στους Έλληνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή