Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Δυστυχία σου Ελλάς με τα τέκνα που γεννάς


ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ
Δυστυχία σου Ελλάς με τα τέκνα που γεννάς
Το έστειλε ο Παπαδημητρίου Χρήστος
    Γιορτάζουν το παιδομάζωμα χωρίς ίχνος ντροπής και ενοχής και εγκαλούν τη Κυβέρνηση επειδή στέλνει εκπρόσωπο στην εκδήλωση για Γράμμο – Βίτσι.

4 σχόλια:

  1. Δώσε θάρρος στο, κομμούνι να καταλάβει την εξουσία και να σε στέλνει σε τίποτε ξερονήσια εξορία και συ να αναρωτιέσαι σαν ηλίθιος τι συνέβη και πως ; Το να γιορτάζουν κάποιοι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητος δεν επιβάλλει την επέμβαση κάποιου εισαγγελέα; Ή μήπως οι εισαγγελείς κοιμούνται βαθειά ή αλλοιθωρίζουν για να μην τους πουν κάποιοι "φασίστες" !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκδηλώσεις τιμής! και διάσωση παιδιών! Γιατί όσοι δεν συμφωνούν με αυτές τις πολιτικές εκδηλώσεις σιωπούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνω απολυτα με το Στελιο και τον Βασκο.Τι κανουν τα αλλα κομματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να διαβάσουν το ΚΚΕ και οι άρχοντες του το βιβλίο του Μανούκα που τον όρισαν τότε υπεύθυνο για το παιδομάζωμα και θα καταλάβουν όχι μόνο τι έκαναν αλλά πως εξολόθρευσαν δεκάδες χιλιάδες παιδιά που στην ουσία ήθελαν να κάνουν αργότερα αντάρτες για να πετύχουν την απόσπαση της Μακεδονίας και Θράκης από την Πατρίδα μας.
    Πως ανέχεται το κράτος να οργανώνονται εκδηλώσεις εγκληματικού χαρακτήρα καιανέχονται αλλά και αποδέχονται τις αντιδράσεις του ΚΚΕ και άλλων για τις εκδηλώσεις που τιμούν τους ήρωες που με το αίμα τους απέτρεψαν την δημιουργία λαικής δημοκρατίας με τον συμμοριτοπόλεμο και τον διαμελισμό της Ελλάδας,
    Αιδώς αργείοι στο ΚΚΕ και στην ηγεσία του. σας προσκαλώ να αλλάξετε την τακτική σας που σαν να λέει ότι ακόμη επιδιώκετε τον ΄διο σκοπό του συμμοριτοπολέμου
    Ελληνας πατριώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή