Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (8/9/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (8/9/2020)
    Έκαναν την Κυριακή συγκεντρώσεις στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, διαμαρτυρόμενοι «γονείς» για το ότι τα παιδιά θα φορούν μάσκα στο σχολείο. Για την Αθήνα, η ενημέρωση είναι από τα ΜΜΕ, ενώ για την Θεσσαλονίκη, έχω προσωπική αντίληψη. Και διερωτώμαι: Πόσο ηλίθιοι ιδεοβαρεμένοι είναι όλοι αυτοί που με τα παιδιά τους πήγαν σε αυτές τις συγκεντρώσεις; Και βέβαια, δεν αμφιβάλω πως στην πλειονότητα οι… διαμαρτυρόμενοι ήταν αριστερών πεποιθήσεων, όμως είδα και παπά ανάμεσά τους! Άλλη θρησκόληπτη ιδεοβαρεμάρα! Καλά, δεν έχουν καθόλου λογική; Την κλείδωσαν στην τουαλέτα του σπιτιού τους; Δεν καταλαβαίνουν πως ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ και πως κάθε μέρα μας περισφύγγει περισσότερο; Αναλογίζονται την συναισθηματική θέση τους, εάν - ο μη γένοιτο- το παιδί τους έχει κάποια δυσάρεστη εξέλιξη με τον κορονοϊό; Τότε, τι θα κάνουν; Θα κλαίνε σαν τις μωρές παρθένες; Αυτοί οι ιδεοβαρεμένοι όλων των χρωμάτων, σε πολλές περιπτώσεις αντιμετωπίζονται με ειρωνική επιείκεια, του στυλ «ἄφες αὐτοῖς· οὐ γάρ οἴδασι τί ποιοῦσι» (Κατά Λουκάν ΚΓ', 34). Όχι όμως και σε αυτή την περίπτωση, για την οποία πιστέυω πως οι αντιδράσεις τους ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΧΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ. Γιατί το θέμα δεν αφορά μόνον αυτούς….
------------------------------------------
    Και για να αλλάζει το κλίμα, έχουμε και τα 10 ελληνικά φαγητά που φαίνονται περίεργα στους ξένους. Μέχρι να τα δοκιμάσουν! Μετά δεν «ξεκολλούν» από αυτά, εάν βέβαια ξέρουν να τρώνε. Όμως, εκείνο το τελευταίο, το «κουρκουτζέλια» τι το θέλανε; Λουλούδια τηγανητά; Θεέ και Κύριε….
------------------------------------------
    Βρήκαν τζάμπα ξαπλώστρες στη Μύκονο, και του έδωσαν και κατάλαβε! Τι μέτρα και βλακείες…. Αυτοί δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Πού φοβάμαι, πως θα το καταλάβουν μια και καλή!
------------------------------------------
    Ο Ερντογάνης, όλο και πιο κοντά πάει στην γκλίτσα του τσομπάνη… Το ότι θα το μετανοιώσει, δεν είναι καθόλου πιθανό, αφού όλα τα μέχρι σήμερα στοιχεία φανερώνουν την ψυχοπάθειά του. Δεν θέλει να καταλάβει, πως συνεχίζοντας αυτό που ξεκίνησε θα βρεθεί με κάποιες χιλιάδες τούρκους νεκρούς, εάν το πάει μέχρι τέλους. Και βέβαια, για τους τούρκους και 500.000 νεκρούς να έχουν, δεν τρέχει τίποτα, αφού η εκτίμηση της ανθρώπινης ζωής δεν ήταν ποτέ στις προτεραιότητές τους. Για εμάς όμως, και΄μιά ζωή ακόμα,  έχει πολύ μεγάλη αξία. Και αυτό το εκμεταλλεύονται. Μέχρι πότε;;;;
------------------------------------------
    Και για να μην υπάρχει παράπονο, αύριο θα έχουμε και νέα για τα… αναδρομικά. Τα έχουμε ξεχάσει…
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου