Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (7/9/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (7/9/2020)
    Ολο το διαδίκτυο, έχει γεμίσει με «fake news» σε ό τι αφορά τα επίκαιρα επίμαχα θέματα, δηλαδή τα ελληνοτουρκικά και τον κορονοϊό. Παίρνουν ειδήσεις, τις διαστρεβλώνουν «κατά το δοκούν», κοπανάνε και μια σελίδα προσωπικά σχόλια, και μας τα «μοστράρουν». Και πολλές από αυτές, δυστυχώς, γίνονται πιστευτές! Την επόμενη ημέρα διαψεύδονται ( χωρίς «συγγνώμη» όμως…), και… «πάμε γι’ άλλα»… Το καλύτερο είναι, να μην «καρφωνόμαστε» στο διαδίκτυο, ψάχνοντας για ειδήσεις. Οι σημαντικές, θα έρθουν εκείνες σε εμάς! Αποδεδειγμένο! Και εάν τις μάθουμε μια μέρα αργότερα, ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;; Έπεσε το νερό στο αλάτι; Να μας ανησυχουν αυτά που δεν γνωρίζουμε γιατί δεν γράφονται, όχι όσα γράφονται με μπόλικη μουστάρδα και κέτσαπ!
------------------------------------------
    Καλά, για νέο μας το λένε πως το ΙΡΑΝ, το ΠΑΚΙΣΤΑΝ, το ΑΤΖΕΡΜΠΑΪΖΑΝ και κάποια άλλα μουσουλμανικά κράτη είναι με το μέρος της Τουρκίας σε όλες τις διενέξεις και διαφορές που έχουμε μαζί της; Τώρα περιμένουμε να λήξει η προθεσμία ( 24 Σεπτεμβρίου) που έδωσαν για τις…  κυρώσεις. Μαντεύω πως δεν θα αλλάξει τίποτα στην συμπεριφορά των τούρκων, οι δε κυρώσεις… να ‘χαμε να λέγαμε! Εδώ θα είμαστε και θα το δουμε!
------------------------------------------
    Η αγωνία μας, είναι το τι θα γίνει με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.Καλές είναι οι εγκύκλιοι, καλά μας τα λένα, όμως στην πράξη ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; Και αγωνιούμε, γιατί όλοι μας έχουμε παιδιά ή εγγόνια που θα πάνε σχολείο, και δεν τολμάμε να μαντέψουμε την εξέλιξη. Όσο για τους συνωμοσιολόγους, αυτοί ζούν στον κόσμο τους, και ότι πάθουν, χαλάλι τους! Όμως, όλοι οι υπόλοιποι δεν φταίνε σε τίποτα.
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου