Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (4/9/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (4/9/2020)
    Δεν χρειαζόταν μελέτη, για να μας πεί πως η πολλή οθόνη ( TV, H/Y ) συντελεί ώστε να έχουν οι μαθητές χαμηλότερες επιδόσεις. Αυτό το ξέρουν όλοι όσοι έχουν την παραμικρή σχέση με την τεχνολογία. Τότε, γιατί αφήνουν τα παιδιά με τις ώρες στην τηλεόραση ή στον Η/Υ; Πολύ απλό, και δεν χρειάζεται και μεγάλη ανάλυση. Όταν τα παιδιά είναι απασχολημένα σε κάποια οθόνη, ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ τους γονείς τους, οι οποιοι πολλές φορές είναι και κουρασμένοι από την δουλειά. Προκειμένου λοιπόν να έχουν την ησυχία τους, τα αφήνουν, ή ακόμα χειρότερο ΤΑ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ να «στηθούν» μπροστά σε μία οθόνη με τις ώρες, και όλοι να έχουν την ησυχία τους…. Τα προβλήματα όμως που δημιουργούνται ( από υγείας μέχρι και παιδείας) θα τα βρούν μπροστά τους, και τότε θα είναι πάρα πολύ αργά για να κάνουν οτιδήποτε….
------------------------------------------
    Θέλω να επισημάνω, πως τα άρθρα κτλ που δημοσιεύω, μπορεί να έχουν διάφορες απόψεις, με τις οποίες και μπορεί να μην συμφωνώ. Όμως, αυτό δεν τους στερεί το δικαίωμα της δημοσίευσης. Τώρα, κατά πόσο είναι σωστά ή λάθος, επαφίεται στην κρίση του καθενός να το διαπιστώσει.
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου