Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (1/9/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (1/9/2020)
    Γιατί «σκούζουν» οι τούρκοι ; Τους… ενόχλησε πως στείλαμε μερικούς στρατιώτες στο Καστελλόριζο; Εμείς, τους στείλαμε να κάνουν διακοπές, καλοκαιριάτικα με την ζέστη. Δεν έπρεπε; Μήπως θέλουν να πάρουμε και την άδειά τους; ή μήπως θέλαν να τους πούμε «μπούγιουρουμ»; Το Καστελλόριζο, είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ και κουμάντο κάνουμε ΕΜΕΙΣ και όχι οι τούρκοι. Από τις αντιδράσεις τους, διαφαίνονται και οι απώτεροι σκοποί τους, οι οποίοι μόνο φιλικοί δεν είναι. Δεν τους αρκεί που ανεχόμαστε το βαπόρι τους να μπαινοβγαίνει στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, σαν κλέφτης; Θυμίζει λίγο το παλιό παιδικό παιχνίδι «ψηλοκούμπητο». Οι παλιοί το θυμούνται. Το θέμα είναι πως τους αφήσαμε και πήραν πολύ θάρρος. Και η παροιμία λέει: «Δώσε θάρρος στο χωριάτη και θ’ ανέβει στο κρεβάτι». Έ, στο δικό μας «κρεβάτι», δεν θα ανέβουν….
------------------------------------------
    Μίστερ Ερντογάνη, από πότε ο τσομπάνης ζητά από τον λύκο άδεια για να περιφράξει το μαντρί του;;;
------------------------------------------
    Το πόσο πολύ είναι συνδεδεμένοι ο ΛΑΟΣ και ο ΣΤΡΑΤΟΣ, φαίνεται καθαρά, τόσο από τις απόπειρες να περάσουν τα σύνορα στον Έβρο προ μηνών, όσο και τώρα, με τους Κρητικούς να πηγαίνουν στη φρεγάτα μας ό τι εχουν και δεν έχουν! ΛΑΟΣ και ΣΤΡΑΤΟΣ είναι μαζί, μια γροθιά, και αυτό πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους οι παντοτεινοί εχθροί μας.
------------------------------------------
    Έγινε στο ΓΡΑΜΜΟ και στο ΒΙΤΣΙ η επετειακή εκδήλωση για τη λήξη του συμμοριτοπολέμου, που κάθε χρόνο διοργανώνει η ΕΑΑΣ. Φέτος, πέρα από τις συνήθεις δυσχέρειες, είχαμε και τον κορονοϊό, οπότε η προσέλευση ήταν ιδιαίτερα μικρή. Άλλωστε, αυτό φαίνεται και από το ότι δεν υπάρχει φωτογραφία με ανοικτό πλάνο των εκδηλώσεων. Στην εκδήλωση, είχε προαναγγελθεί και η παρουσία του ΥΦΕΘΑ Αντγου Στεφανή, όμως δεν παρέστη. Κάπου υπάρχει λάθος, εδώ πέρα. Ή ανακοινώθηκε η παρουσία του χωρίς να έχει βεβαιωθεί, ή ο ίδιος δήλωσε ότι θα παρευρεθεί και δεν πήγε.
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου