Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (18/9/2020)

 

ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (18/9/2020)


http
://roykoymoykoy.blogspot.gr/

    Βγαίνει λοιπόν και εκείνος ο «γνωστος» Λιάκος του ΣΥΡΙΖΑ ( καθηγητής, ντέ….) και μας λέει πως καλά έκαναν οι Αφγανοί και έβαλαν φωτιά στη Μορια, και πως θα έκανε και εκείνος το ίδιο εάν ήταν στη θέση τους!!!! Καθόλου περίεργη η θεση του, με βάση τις «περγαμηνές» του, τις πρόσφατες και τις παλαιότερες. Από καταληψίας και μπαχαλάκιας, κατέληξε καθηγητής! Τι διδάσκει; Την ρίψη μολότωφ; Άσε, να μην συνεχίσω γιατί θα με «κλείσουνε», και τότε τι θα κάνετε χωρίς εμένα;

------------------------------------------

    Ωραίο και αυτό. Εκεί στην Άπω Ανατολή, επειδή δεν μπορούν να κάνουν πτήσεις οι εταιρείες σε άλλους προορισμούς, λόγω μέτρων κορονοϊού, σκέπτονται να κάνουν… βόλτα στον αέρα! Θα απογειώνονται, θα «βολτάρουν» 2-3 ώρες, και θα γυρίζουν πίσω! Τι να πεί κανένας…. Άπω Ανατολή είναι αυτή!

------------------------------------------

    Και όπως ήταν αναμενόμενο, το «αλαλούμ» στα σχολεία έχει αρχίσει! Άρχισαν να κλείνουν κάποια από αυτά, λόγω κορονοϊού. Αναμενόμενο. Και, είμαστε ακόμα στην αρχή του σχολικού έτους! Μήπως το πολύ σε ένα μήνα, κλείσουν όλα τα σχολεία και αρχίσουν οι διδασκαλίες από… τηλεφώνου; Πολύ πιθανό το βλέπω!

------------------------------------------

    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου