Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (16/9/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (16/9/2020)
    Μόνον έπαινοι αξίζουν στην Χαρούλα Αλεξίου, η οποία, συνειδητοποιώντας πως η φωνή της δεν «βγαίνει» όπως θέλει στις ζωντανές εμφανίσεις, αποφάσισε να τις διακόψει. Η Χαρούλα που όλοι αγαπάμε για τα όσα προσέφερε στο ελληνικό τραγουδι, έχει το «γνώθι σαυτόν» και αποφασίζει ανάλογα. Τι να πούμε όμως, για κάποια μορμολύκια που πλησιάζουν τα 90 και επιμένουν να μας ταλαιπωρούν με ζωντανές εμφανίσεις; Δεν συνεχίζω το σχόλιο, γιατί δεν θέλω να είμαι μακάβριος, ούτε να τους (τις) αποκαθηλώσω. Για αυτό φροντίζουν μόνοι(ες) τους! Άντε και του χρόνου ( αν υπαρξει…)
------------------------------------------
    Δηλαδή, τι περιμένουν με τις καταλήψεις σχολείων; Να καταργηθεί η μάσκα; ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ! Αφορμή για μπάχαλο γυρεύουν, και την βρίσκουν. Αυτές οι «καταλήψεις», απολύτως αντιδημοκρατικές, πρέπει να παταχθούν άμεσα. Άλλωστε, γνωστό το «ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ ΛΟΓΟΣ, ΠΙΠΤΕΙ ΡΑΒΔΟΣ».
------------------------------------------
    Βέβαια, είχαν – δεν είχαν, την έκαναν την μαλα@εια τους! Παράγγειλαν 500.000 μάσκες για τις ανάγκες των σχολείων, και οι προδιαγραφές που έδωσαν, ήταν για… γίγαντες! Και, αν και ενημερώθηκαν από τον κατασκευαστή πως είναι πολύ μεγάλες, αγνόησαν την ειδοποίηση! Και φυσικά, οι μάσκες κατασκευάστηκαν! Τώρα, θα χρειαστούν τροποποίηση ( μίκρεμα). Δεν θα τους έλεγα τίποτα περισσότερο από ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ τους υπεύθυνους της παραγγελίας.
------------------------------------------
    Να την πάλι η «δόση» μας για τα… αναδρομικά! Απολύτως αναμενόμενη η αναζωπύρωση τους. Να ‘χουμε κάτι να ασχολούμαστε! Λένε, μέχρι τέλους Οκτωβρίου.  Εγώ, προτείνω στους άνω των 70, να τα συμπεριλάβουν στη διαθήκη τους…..
------------------------------------------
    Και λίγα για την εισφορά αλληλεγγύης. «Εισφορά αλληλεγγύης» στα ελληνικά που μάθαμε, σημαίνει ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ από όσους το επιθυμούν. Αναγκαστική εισφορά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Έπρεπε να δώσουν διαφορετικό όνομα, αλλά προτίμησαν αυτό , για να είναι ολίγον «πιασάρικο» και να δίνει την ψευδαίσθηση ότι.. κάτι κάνουμε! Βέβαια, μετά τον ορυμαγδό των συντάξεων, εάν ήταν εθελοντική, πιστεύω πως δεν θα υπήρχε κανένας εθελοντής, όχι για τα ποσά, αλλά από αγανάκτηση για την οικονομική πολιτική. Και αυτό, περιλαμβάνει τις τελευταίες τέσσερεις κυβερνήσεις , μπορεί και πέντε.
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου