Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (13/9/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (13/9/2020)
    Στο εργοστάσιο, στα Γιανιτσά, υπήρξαν 191 κρούσματα κορονοϊού. Αυτοί οι 191, είχαν οικογένειες, οπότε πιθανώτατα μολύνθηκαν και εκείνες… Περίπου 500 άτομα! Και οι 500, χωρίς να ξέρουν ότι πιθανώτατα είναι μολυσμένοι, είχαν τις δραστηριότητές τους, κυκλοφορούσαν στην πόλη, χωρίς την υπόνοια πως μπορεί να είναι φορείς του ιού και μπορεί να μολύνουν και άλλους! Δεν συνεχίζω….
------------------------------------------
    Οι όροι που θέτουν οι τούρκοι για να γίνει διαπραγμάτευση, είναι τέτοιοι που ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ δεν θα μπορουσε να τους δεχτεί. Διαβάστε τους στην σχετική δημοσίευση. Αυτό, είναι ακόμα ένα δείγμα, πως οι τούρκοι δεν επιθυμούν διαπραγματεύσεις! Σκοπός τους είναι να μας κάνουν να φοβηθούμε και να υποκύψουμε στις επιθυμίες τους σε στυλ «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ». Όπως έχουν έρθει τα πράγματα ( όπως τα εφερε ο Ερντογάνης δηλαδή…) δύο μόνον είναι οι πιθανές εξελίξεις στην κατάσταση που διαμορφώθηκε. Η μία, είναι να υποχωρήσουμε άτακτα σε όλα, και να συμφωνήσουμε σε όλα όσα ζητούν. Η δεύτερη, είναι η πολεμική σύγκρουση! Την οποία και επιδιώκουν, βασιζόμενοι άγνωστο σε τι. Δεν νομίζω πως μπορεί να υπάρξει Ελληνική Κυβέρνηση η οποια θα συναινέσει στις τουρκικές απαιτήσεις. Επομένως, τι μένει;;;; Ά, ναι, και οι… κυρώσεις! Τα πράγματα στο εσωτερικό της Τουρκίας είναι τόσο άσχημα, που καταλήγουμε στο ότι «Ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται».
------------------------------------------
    Προφανώς, άτυπα, κυκλοφόρησε «γραμμή» για να μην αρθεί η βουλευτική ασυλία του Πολάκη! Δεν δικαιολογείται διαφορετικά, όπως και να το σκεφτεί κανένας….
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου