Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Πτήσεις χωρίς προορισμό: Η νέα τάση στις αεροπορικές εταιρείες

 

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ

Πτήσεις χωρίς προορισμό: Η νέα τάση στις αεροπορικές εταιρείες


http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Από parallaxi

    Πτήσεις χωρίς προορισμό. Αυτή φαίνεται ότι είναι η νέα τάση στις αεροπορικές εταιρείες, οι οποίες προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα που έχει επιφέρει η πανδημία, αναζητώντας νέες πηγές εσόδων.

    Η Singapore Airlines εξετάζει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει πτήσεις «χωρίς προορισμό» τον επόμενο μήνα με έναν μοναδικό τρόπο για να προσφέρει στους ντόπιους που τρέφουν αγάπη για τα ταξίδια, έναν τρόπο να βιώσουν και πάλι τις πτήσεις.

    Ο τοπικός τύπος στη Σιγκαπούρη αναφέρει ότι σε συνεργασία με το Συμβούλιο Τουρισμού, θα χρησιμοποιήσουν τα αεροσκάφη Airbus A350 της αεροπορικής εταιρείας. Οι πτήσεις εσωτερικού θα απογειωθούν από το μοναδικό μεγάλο αεροδρόμιο της χώρας, τη Σιγκαπούρη Τσανγκί (SIN) και θα διαρκέσουν περίπου τρεις ώρες πριν από την προσγείωση στο ίδιο σημείο από το οποίο αναχώρησαν. Δεν είναι ακόμη γνωστό ποια διαδρομή γύρω από το νησιωτικό έθνος θα ακολουθήσουν.

    Οι πτήσεις από το αεροδρόμιο Τσανγκί έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν έως τα τέλη Οκτωβρίου και ενδέχεται να συνοδεύονται από παραμονές σε διάφορα ξενοδοχεία της πόλης, κουπόνια αγορών και βόλτες με λιμουζίνα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας.

   Περισσότεροι από 5,7 εκατομμύρια κάτοικοι της Σιγκαπούρης δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν από τότε που η χώρα έκλεισε τα σύνορά της στα τέλη Μαρτίου. Ο Αυστραλός Leithen Francis, ο οποίος ζει στη Σιγκαπούρη από το 2001, δήλωσε ότι ενδιαφέρεται για τις πτήσεις χωρίς προορισμό εάν γίνουν πραγματικότητα.     «Νομίζω ότι είναι μια υπέροχη ιδέα και θα ήμουν πρόθυμος να συμμετέχω εάν η Singapore Airlines προχωρήσει στην ιδέα», είπε. «Η Σιγκαπούρη είναι ένα νησί, και είμαι συνηθισμένος να ταξιδεύω, συνεπώς μου λείπουν πολύ οι πτήσεις».

     Η Singapore Airlines δεν είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία που θα πραγματοποιήσει τέτοιες «πτήσεις χωρίς προορισμό». Επίσης, η εταιρεία EVA Air που εδρεύει στο Ταϊπέι της Ταϊβάν, πραγματοποίησε μια ειδική πτήση με θέμα το πολυαγαπημένο παιδικό καρτούν «Hello Kitty». Η πτήση περιέλαβε ένα γκουρμέ γεύμα πολλαπλών πιάτων από τον βραβευμένο σεφ με τρία αστέρια Michelin, Motokazu Nakamura.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου