Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (20/9/2020)

 ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (20/9/2020)


http
://roykoymoykoy.blogspot.gr/

    Δεν ξέρω εάν ταιριάζει η παροιμία «Από το κεφάλι βρωμάει το ψάρι», όμως μετά τα ανησυχητικά νούμερα κρουσμάτων στην Αττική, λαμβάνονται επιπλέον προσωρινά μέτρα μέχρι 4 Οκτωβρίου. Ήταν αναμενόμενο….. Όχι πως θα βελτιωθεί σημαντικά η κατάσταση, απλώς θα πάρει μια μικρή αναστολη. Από την μια μεριά λαμβάνουμε μέτρα για να περιορίσουμε τον κορονοϊό, αποσπασματικά και προσωρινά, και από την άλλη θέλουμε να λειτουργουν τα πάντα κανονικά. Έ, αυτό δεν γίνεται! Όμως, δεν θα μπορουσε να γίνει τίποτα περισσότερο. Τι να γινόταν δηλαδή; Να μας έκλειναν μέσα σε μια γυάλα; Να εκλειναν τα πάντα;  Η τακτική του «λίγο από εδώ, λίγο από εκεί» που ακολουθείται, είναι δυστυχώς η μοναδική που μπορεί να εφαρμοσθεί. Όσο για τους «συνωμοσιολόγους» που καθημερινά ορύωνται από ΜΜΕ κτλ, σε αυτούς δεν θέλει να τους βάλουν μάσκα, αλλά κανονικό φίμωτρο! Μήπως και πάψουν να μας «πρήζουν»

    Η συνταγή για το σαραγλί, έχει ένα και μοναδικό σκοπό: Να σας «γλυκάνω» λιγάκι, μέσα στην πίκρα την οποία βιώνουμε….

    Δηλαδή, τι έπρεπε να κάνει ο κτηνοτρόφος από τις Φέρες; Να τους ψήσει καφέ; Η δικαιοσύνη…. ΜΙΛΗΣΕ! Και μας κούφανε! Με κάτι τέτοια, παίρνουν θάρος οι διάφορες ΜΚΟ και ξεσαλώνουν! Η φύλαξη των συνόρων, δεν ξεκινάει και τελειώνει στον φράκτη του Έβρου. Συνεχίζεται και στο εσωτερικό της χώρας, πόσο μάλλον σε απόσταση 5-10 χιλιομέτρων από τα σύνορα….

    Οι τούρκοι παρεξηγήθηκαν επισήμως, επειδή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε ψήφισμα με το οποίο απλώς τους κάνει συστάσεις να καθήσουν… φρόνιμα! Δηλαδή, τι ήθελαν; Να τους πούν και «μπράβο»;

    Ανησυχώ σοβαρά για το ενδεχόμενο να καθήσουμε σε διαπραγματεύσεις με την Τουρκία. Και αυτό, γιατί εμείς δεν θέλουμε τίποτα από αυτούς, ενώ αυτοί θέλουν «γήν και ύδωρ» και ακόμα περισσότερα. Τι έχουμε να πούμε; Οι διεθνείς συνθήκες και το διεθνές δίκαιο μιλούν από μόνα τους.

    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου