Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΙΝΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ «ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΜΟΥ» (1949)


ΣΙΝΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ
ΣΙΝΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ  «ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΜΟΥ» (1949)
  Τα πρώτα χρόνια της νιότης μας, ο κινηματογράφος ήταν μια βασική διασκέδαση, ατομική,  με την παρέα, αλλά και οικογενειακή. Ξέραμε το είδος των ταινιών που παίζει κάθε κινηματογράφος, και διαλέγαμε ανάλογα. Τότε, οι κινηματογράφοι Β΄Προβολής έβαζαν δύο έργα, και ανάλογα με τον κινηματογράφο ήταν αξιόλογα..
    Το «ΣΙΝΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ» θα προβάλει δύο παλιές ταινίες την εβδομάδα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, αριστουργήματα της παγκοσμίου παραγωγής.
   Θα είναι ταινίες δράσεως ( περιπέτειες, ιστορικές, γουέστερν, αστυνομικές) κυρίως από 1930 μέχρι 1970. Αξίζει να τις δούμε!
  Για σήμερα, έχουμε την ταινία του 1949 «ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΜΟΥ» (dead on arrival)
    Ένας άντρας εμφανίζεται σε ένα αστυνομικό τμήμα για να αναφέρει μια δολοφονία. Την δική του...
     Μια εβδομάδα νωρίτερα ο Φρανκ Μπίγκελοου, ορκωτός λογιστής από το Μπάνινγκ (Καλιφόρνια), φτάνει στην πόλη για σύντομες διακοπές. Ένα βράδυ, ενώ βρίσκεται στο μπαρ, κάποιος αλλάζει το ποτήρι του με ένα άλλο. Το επόμενο πρωί ο Φρανκ δεν αισθάνεται καλά και πηγαίνει να επισκεφθεί έναν γιατρό, όπου ανακαλύππτει με τρόμο ότι έχει δηλητηριαστεί με μια τοξίνη για την οποία δυστυχώς δεν υπάρχει αντίδοτο.
Έχοντας πεισθεί ότι ήταν μεθυσμένος και έχοντας μόνο λίγες ημέρες ζωής ακόμη, ο Φρανκ προσπαθεί να καταλάβει ποιος τον έχει δηλητηριάσει και γιατί. Κάποια στιγμή…( η συνέχεια επι της οθόνης)
Ηθοποιοί Edmond O'Brien, Pamela Britton, Luther Adler., 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου