Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΙΝΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ» (1948)


ΣΙΝΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ
ΣΙΝΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ  «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ» (1948)
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ 2
  Τα πρώτα χρόνια της νιότης μας, ο κινηματογράφος ήταν μια βασική διασκέδαση, ατομική,  με την παρέα, αλλά και οικογενειακή. Ξέραμε το είδος των ταινιών που παίζει κάθε κινηματογράφος, και διαλέγαμε ανάλογα. Τότε, οι κινηματογράφοι Β΄Προβολής έβαζαν δύο έργα, και ανάλογα με τον κινηματογράφο ήταν αξιόλογα..
    Το «ΣΙΝΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ» θα προβάλει δύο παλιές ταινίες την εβδομάδα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, αριστουργήματα της παγκοσμίου παραγωγής.
   Θα είναι ταινίες δράσεως ( περιπέτειες, ιστορικές, γουέστερν, αστυνομικές) κυρίως από 1930 μέχρι 1970. Αξίζει να τις δούμε!
  Για σήμερα, έχουμε την ταινία του 1948 «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ» (ROAD HOUSE)
    Ο Πητ Μοργκαν διαχειρίζεται το κλαμπ του παιδικου του φίλου, Τζέφερσον "Τζέφτυ" Ρομπινς, ο οποίος το κληρονόμησε από τον πατέρα του. Ο Τζέφτυ έλκεται από την Λίλυ Στηβενς, την νέα τραγουδίστρια του από το Σικάγο, αλλά Πιτ νομίζει ότι είναι αλλη μία από τις κοπέλες που συνηθως φερνει ο Τζέφτυ και θα πρέπει να την στείλει από εκέι που 'ρθε. Παρά το γεγονός ότι ο Πητ προσπαθεί να πληρώσει την Λίλυ και να την ξαποστείλει, αυτή δεν δέχεται και κάνει ένα επιτυχημένο ντεμπούτο στο κλαμπ παίζοντας η ίδια στο πιάνο..
Ηθοποιοί Richard Widmark, Ida Lupino, Cornel Wilde, Celeste Holm ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου