Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (17/9/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (17/9/2020)
    Με παίρνει τηλέφωνο ένας φίλος παοκτσής, και θέλοντας να με «τσιτώσει» λίγο, μου λέει: « Καλά Ανδρέα, γιατί δεν έγραψες τίποτα για την μεγάλη μας νίκη με την Μπένφικα; Εάν ήταν ο Ηρακλής, θα είχες γράψει πέντε σελίδες!» Και βέβαια, του απάντησα πως θα βάλω δεκαπέντε σελίδες για τον Πάοκ, όταν πάρει το Κυπελο Πρωταθλητριών. Έ, η ΄Μπενφίκα δεν είναι και καμιά Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα, απλώς είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ο Πάοκ ευνοήθηκε από τον κορονοϊό γενικώς, αφού οι προκρίσεις παιζονται σε ένα παιχνίδι, και τόσο με το «αδελφό σωματείο» Μπεσίκτας, όσο και με την Μπενφίκα, ήταν τυχερός γιατί έπαιξε στην Τούμπα, έστω και χωρίς φιλάθλους. Δεν θέλω να τον αδικήσω, άξια προκρίθηκε και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ! Εαν στη θέση του ήταν ο Ηρακλής, μπορεί να έγραφα πέντε – έξη αράδες….
------------------------------------------
    «Έστιν δίκης οφθαλμός, ός τα πάνθ’ ορά». Αυτό πρέπει να έχουν υπ’ όψιν τους οι… αρνητές του κορονοϊού. Όλα καλά, μέχρι να τους «βαρέσει» τους ίδιους! Και καλά τους ίδιους. Τα παιδιά τους τι φταίνε; Απλώς ,ήταν άτυχα, με τέτοιους γονείς….
------------------------------------------
    Καλά θα ήταν οι ιερείς  να ασχολούνται με θέματα της αρμοδιότητάς τους, δηλαδή ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ! Άμα αρχίζουν να τα «μπερδεύουν» με θέματα στα οποία έχουν ελλειπέστατη γνώση, γίνεται «τουρλουμπούκι», το οποίο δυστυχώς επηρεάζει έναν αριθμό πιστών, επίσης με ελλειπή γνώση του θέματος. Για τον κορονοϊό και τις μάσκες γράφω!
------------------------------------------
    Έχουμε και τον Δήμαρχο Αθηναίων, που γράφει τα μέτρα κατά του κορονοϊού «στα παπάρια του», και πηγαίνει σε συναυλίες κτλ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ! Αυτός φαίνεται είναι ο μάγκας, και οι άλλοι τα κορόϊδα! Το ότι είναι γόνος «ένδοξης» οικογένειας, δεν τον απαλάσσει από τις ευθύνες του αξιώματός του, στο οποίο τον επέλεξαν οι Αθηναίοι!
------------------------------------------
    Και για τη Πλατεία Ελευθυρίας η συνέχεια! Τα μεγαλεπήβολα σχέδια του Μπουτάρη για την αναμόρφωση και αξιοποίησή της, κράτησαν όσο κράτησε και η δημαρχία του. Φαγώθηκαν να κλείσουν το πάρκιγκ που λειτουργούσε εκεί ( και έδινε «ανάσες» στους αυτοκινητιστές ) για να γίνουν τα… έργα! Τελικά, ούτε «γιαπί» δεν έγινε. Όλοι εξαφανίστηκαν, και χρήσιμο θα ήταν να μάθουμε ποσο κόστισε όλη αυτή η ιλαροτραγωδία. Και τώρα ο ΄νέος δήμαρχος, ο Ζέρβας, ανακοινώνει πως…. θα γίνει υπαίθριο πάρκιγκ προς το παρόν!!!!!! Τότε, γιατί έκλεισαν το προηγούμενο;;;;;;
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου