Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Οι νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στη Θεσσαλονίκη (17-24/9)

 

ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Οι νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στη Θεσσαλονίκη (17-24/9)

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Από parallaxi

    Έξι νέες προσθήκες έρχονται στις σκοτεινές και θερινές αίθουσες την καινούρια κινηματογραφική εβδομάδα. Από δράμα και ντοκιμαντέρ μέχρι κωμωδία, κινούμενο σχέδιο και αισθηματική επιλογή, οι νέες προτάσεις καλύπτουν όλα τα γούστα. Καλή θέαση!


Pari

    Ένα ζευγάρι Ιρανών έρχονται στην Αθήνα για να επισκεφτούν τον γιο τους, ο οποίος σπουδάζει στο πανεπιστήμιο. Εκείνος, όμως, έχει εξαφανιστεί, σβήνοντας κάθε ίχνος του.

Σκηνοθεσία: Σιαμάκ Ετεμάντι

Ηθοποιοί: Μελίκα Φορουτάν, Σαμπάζ Νοσίρ, Σοφία Κόκκαλη

Είδος: Δράμα

*Σινεμά: OΛΥΜΠΙΟΝ: 20:00


Οι άγνωστοι Αθηναίοι

    To ντοκιμαντέρ παρακολουθεί επί πέντε χρόνια την καθημερινότητα και τον αγώνα επιβίωσης των αδέσποτων σκύλων στο κέντρο της Αθήνας, όπως και τους ανθρώπους που τα φροντίζουν. Ενας κρυμμένος κόσμος ξεδιπλώνεται μέσα από τις διαδρομές των άγνωστων Αθηναίων και αποκαλύπτει το απρόβλεπτο πρόσωπο και την καρδιά της Αθήνας σε διαρκή αλλαγή.

Σκηνοθεσία: Αγγελική Αντωνίου

Eίδος: Nτοκιμαντέρ

*Σινεμά: Παύλος Ζάννας: 21:00 VILLAGE 11 CINEMAS MEDITERRANEAN COSMOS, 19:30


SCOOBY-DOO!

    Ετοιμαστείτε για ένα απολαυστικό ταξίδι στην ιστορία του Σκούμπι και της αγαπημένης του παρέας, όπως δεν το έχετε ξαναδεί. Η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων Scooby-Doo! για όλη την οικογένεια, έρχεται για να διηγηθεί την άγνωστη ιστορία της προέλευσης του Σκούμπι Ντου και της εταιρείας εξιχνίασης μυστηρίων Mystery Inc. Μία επική περιπέτεια με ξεκαρδιστικές στιγμές, πολλές αιφνιδιαστικές αποκαλύψεις, διαδρομές σε όλο τον κόσμο και καταιγιστικές σκηνές δράσης.

Σκηνοθεσία: Tony Cervone

Φωνές: Χρ.Θάνος, Σ.Καψαμπέλη, Γ.Στεφόπουλος, Στ.Σιούλης, Μ.Κατσακούλη, Υρώ Μιχαλάκου, Αλ.Λέρτα, Θ.Σμέρος, Π.Πιέρρος, Θ.Κουρλαμπάς, Π.Αποστολόπουλος, Σ.Δουβρής, Β.Τουρκομένης, Μ.Ζερβού, Π.Σκαλκώτου, Β.Μήλιος

*Σινεμά: Ελληνίς 1, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 19.30 CINEPLEXX: 21:00` Θερινός Κινηματογράφος Ωραιοκάστρου: Πέμπτη – Τετάρτη 20.00 ΣΙΝΕ ΠΥΛΑΙΑ 19:45 VILLAGE 11 CINEMAS MEDITERRANEAN COSMOS, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Village Θερινό CosmosΠΕΜ έως ΤΕΤ : 20.30 (μεταγλ) VILLAGE 11 CINEMAS MEDITERRANEAN COSMOS, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αίθουσα .4-ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΔΕΥ, ΤΡΙ, ΤΕΤ : 18.00 (μεταγλ) – ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΔΕΥ, ΤΡΙ, ΤΕΤ : 19.20 (μεταγλ) – ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 16.3019.20 (μεταγλ)- ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΔΕΥ, ΤΡΙ, ΤΕΤ : 18.40 (μεταγλ) ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 15.5018.40 (μεταγλ)-ΠΕΜ, ΠΑΡ, ΔΕΥ, ΤΡΙ, ΤΕΤ : 20.10 (μεταγλ) ΣΑΒ έως ΚΥΡ : 15.0017.4020.15 (μεταγλ) ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – Αίθουσα .4- ΣΑΒ, ΚΥΡ: 18.00 ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – Αίθουσα .5- ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 19.00 ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .1 ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 19.30/ ΣΑΒ, ΚΥΡ: και 17.00 ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .2 ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 20.00/ ΣΑΒ, ΚΥΡ: και 17.30 ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .3 ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 19.00/ ΣΑΒ, ΚΥΡ: και 16.30 ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .10 – ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 18.30/ΣΑΒ, ΚΥΡ: και 16.00 ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .11 – ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 20.40/ ΣΑΒ, ΚΥΡ: και 18.00


Οι Ζωές που δεν Έζησα

    Οι Χαβιέ Μπαρδέμ, Ελ Φάνινγκ και Σάλμα Χάγιεκ πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία της Σάλι Πότερ, που είχε επίσημη συμμετοχή στο 70ο Φεστιβάλ Βερολίνου. Πρόκειται για την ιστορία ενός πατέρα και της κόρης του σε μια μέρα στην ζωή τους στην Νέα Υόρκη, στην διάρκεια της οποίας η ψυχολογική κατάσταση εκείνου μοιάζει να ξεπερνάει τα όρια της λογικής. Η σκέψη του ταξιδεύει σε διαφορετικές πραγματικότητες που θα μπορούσε να έχει ζήσει, από τον γάμο του με την παλιά του αγαπημένη στο Μεξικό, την πιθανή καριέρα του ως ντράμερ στην Νέα Υόρκη ή ακόμη και στη μοναχική ζωή του σε ένα απομακρυσμένο ελληνικό νησί.

Σκηνοθεσία: Σάλι Πότερ

Ηθοποιοί: Χαβιέ Μπαρδέμ, Σάλμα Χάγιεκ,

Είδος: Δράμα

*Σινεμά: Σινέ Ναταλί, 19:30, 21:15 ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Αίθουσα .7 – ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 20.20, 22.30 ΣΑΒ, ΚΥΡ: και 18.20 ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – Αίθουσα .4 –ΠΕΜ ΕΩΣ ΤΕΤ: 20.15, 22.15


A NIGHT AT THE LOUVRE: LEONARDO DA VINCI

    Έχοντας γίνει ειδική παραγωγή για προβολή σε κινηματογραφική αίθουσα, η είσοδος και το private tour στην έκθεση LEONARDO DA VINCI αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία να δούμε το έργο του κορυφαίου ζωγράφου σε πρώτο πλάνο. Η έκθεση, αφιερωμένη στο σύνολο της καριέρας του, μελετάει την ικανότητα ενός δημιουργού να δώσει «ζωή» στο έργο του – «the science of painting» όπως ο ίδιος αποκαλούσε την τέχνη του. Οι πληροφορίες που παρέχονται στην διάρκεια της προβολής από τους curators της έκθεσης δίνουν την δυνατότητα στο κοινό να κατανοήσει την τεχνική και καλλιτεχνική πρακτική του Leonardo Da Vinci.

Eίδος: Ντοκιμαντερ

*Σινεμά: Village Mediteranian Cosmos, 19:00


Έλα Όπως Είσαι

    Τρεις νέοι με ειδικές ανάγκες πραγματοποιούν ένα παράτολμο road trip στον Καναδά προκειμένου να επισκεφτούν έναν οίκο ανοχής που ειδικεύεται σε πελάτες με σωματικές ιδιαιτερότητες. Το γέλιο και το δάκρυ εναλλάσσονται σε αυτήν την ανθρώπινη και αφοπλιστικά γλυκόπικρη κωμωδία, έναν θρίαμβο της ζωής που επιβεβαιώνει και ξεπερνά την αλήθεια πίσω από το κλισέ για τις όποιες «ειδικές ικανότητες».

Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Γoυόνγκ

Ηθοποιοί: Γκραντ Ροζενμέγιερ, Χάιντεν Σζέτό, Ράβι Πάτελ,

Είδος: Δράμα, Κωμωδία

*Σινέ Απόλλων, Τρίτη 22/9 στις 20:45

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου