Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (15/9/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (15/9/2020)
    Άρχισαν λοιπόν εχθές τα σχολεία… Και όπως ήταν αναμενόμενο, υπήρξαν σκηνές απείρου κάλλους, από ανεγκέφαλους «ψεκασμένους» γονείς κυρίως. Οι οποίοι δεν άφηναν τα παιδιά τους να φορέσουν μάσκα στο σχολείο, τσακωνόταν με τους καθηγητές, ( στην Κρήτη μάλιστα «γονεύς» ξυλοκόπησε καθηγητή…) δημιουργούσαν επεισόδια, και όλα αυτά ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (!!!) δίνοντας ένα εκλεκτό παράδειγμα συμπεριφοράς. Κάποιοι τσακωνόταν ακόμα και με τα παιδιά τους, τα οποία ήθελαν να πάνε σχολείο έστω και με μάσκα, και αυτοί δεν τα άφηναν! Ειπώθηκε και το θανατηφόρο: ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΙ Ο ΤΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΝΩ (!!!). Το θέμα δεν λύνεται με συλλήψεις και καταδίκες των ηλιθίων. Αυτοί, ήταν, είναι και θα είναι ηλίθιοι, ό τι και να γίνει. Πάντα πρέπει να βρίσκουν αιτία αντίδρασης, για οτιδήποτε. Είναι απολύτως «τοξικοί» άνθρωποι, που η σκέψη τους έχει μπολιαστεί με την παράνοια. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ;;;; Δεν έκρινα σκόπιμο να δημοσιεύσω καμία από τις «ιστορίες παράνοιας» που έγιναν εχθές. Δεν θα είχε νόημα….
------------------------------------------
    Το ότι οι νόμοι μας ‘χωλαίνουν» είναι γεγονός αναμφισβήτητο. Γιατί, δεν δικαιολογείται η ποινή 10 ετών μόνο, σε κάποιον αλβανό, που επειδή τον παράτησε η γκόμενα, με δυό φίλους του «εσπασαν στο ξύλο" το νέο της «αμόρε», με αποτέλεσμα να τον καταστήσουν ανάπηρο σε καροτσάκι! Τι σκέφτηκαν οι δικαστές; Να μην καταστρέψουν την ζωή του δράστη; Την καταστροφή της ζωής του θύματος την σκέφτηκαν; Και, με τους νέους νόμους, η ποινή θα μειωθεί!!!!! Σε τι κόσμο ζούμε πλέον….
------------------------------------------
    Στην Αμερική, όλα μπορούν να συμβούν! Μεχρι και τον διάβολο μπορούν να δικάσουν, και… να τον καταδικάσουν! Ακλόνητο επιχείρημα: Αφού υπάρχει Θεός, γιατί να μην υπάρχει και Διάβολος; Όπως λέμε πως αφού υπάρχει κρύο , υπάρχει και ζέστη, αφού υπάρχει κοντός υπάρχει και ψηλός, αφού υπάρχει ημέρα υπάρχει και νύχτα, και άλλα παρόμοια κωμικοτραγικά….
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου