Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Δεν έχουμε σπουδές για το επιχειρησιακό επίπεδο του πολέμου!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΦΙΛΩΝ


 

4 σχόλια:

  1. Τώρα πάει ο ΥΕΘΑ να φτιάξει το Ελληνικό Κέντρο Αμυντικής Καινοτομίας(ΕΛΚΑΚ) με ημετέρους οι οποίοι θέλουν να κάνουν τις βόλτες τους στο Σύνταγμα και στο Κωλονάκι, γιαυτό και θέλουν μα στεγαστούν στο κτήριο του ΜΤΣ. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί ότι ήταν έτοιμος ο πρόεδρος του πριν ακόμα ψηφιστεί ο νόμος, χωρίς καμία διαδικασία επιλογής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν απλώς ΔΕΝ ΒΓΕΙ το προσωπικό και τα τραπέζια κλπ του ΜΤΣ από κει, ΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ, θα έρθει η στρατονομία να αδειάσει τον χώρο; Ξέρουμε τι ισχύει αν γίνει έτσι;

      Διαγραφή
  2. Το ελκάκ να πάει να στεγαστεί ΣΤΟ ΤΑΤΟΪ, που έχει ωραιότατα νεοκλασικά κτίρια, πανέμορφα, μέσα σε δάσος, να συντηρούνται και τα κτίρια εκείνα με αυτό τον τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντοτε ενδιαφέροντα τα άρθρα και οι απόψεις του κ. Γκαρτζονίκα. Πρόσφατα, με αφορμή πάλι κάποια αναφορά του ιδίου στην εμπλοκή ή την ανάθεση όπως την χαρακτηρίζει ο ίδιος, των Μεταπτυχιακών της ΔΙΣΠΟ στην Νομική Σχολή του Α.Π.Θ.ζήτησα από κάποιον συνάδελφο που υπηρέτησε στην σχολή, να μου εξηγήσει σε τι συνίσταται αυτή η "ανάθεση" τέλος πάντων. Ομολογώ ότι δεν κατάλαβα αυτή την εμπλοκή. Θα ήθελα αν είναι δυνατόν ο κ. Γκαρτζονίκας ή όποιος άλλος συνάδελφος το γνωρίζει, να ενημερώσει εμάς τους παλιούς που έχουμε μείνει στην δικιά μας ΑΣΠ την οποία και νοσταλγούμε.
    Ευχαριστώ. Γ.Α.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή