Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (24/8/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (24/8/2019)
    Πολύ θα ήθελα να μου δείξουν ένα…. Χάλκινο γλυπτό! Από εκείνα που πιθανόν να στείλουμε σε έκθεση στο Λούβρο. Και ένας… γλύπτης, να κάνει επίδειξη για το πώς το «έγλυψε»! Μάλλον πρέπει να γίνει μάθημα σε πληκτρολογούντες ασύστολα, πως τα χάλκινα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΠΤΑ! Έλεος, πιά! Μας διαβάζουν και παιδιά!
------------------------------------------------
    Ψάχνοντας καθημερινά στο διαδίκτυο για να βρώ θέματα, όπως είναι φυσικό βρίσκω πολλές δημοσιεύσεις, που άλλες είναι και άλλες όχι , σύμφωνα με τα κριτήριά μου, κατάλληλες για προβολή από το μπλόκ. Εκείνο που με εντυπωσιάζει, είναι πως πολλές ιστοσελίδες, από εκείνες που θέλουν να λέγονται σοβαρές, κάνουν σωρεία λαθών, συντακτικών, ορθογραφικών, εννοιολογικών. Και δεν βρίσκεται κανένας να τα δεί και να τα διορθώσει. Προτείνω λοιπόν, σε όλες τις υποτιθέμενες ΣΟΒΑΡΕΣ ιστοσελίδες, να ορίσουν ή προσλάβουν ένα άτομο, που θα ελέγχει συντακτικά, ορθογραφικά και εννοιολογικά τις αναρτήσεις, πρίν αυτές «βγούν στον αέρα». Μάλλον θα αυξήσουν την αξιοπιστία τους….
------------------------------------------------
    Καταντήσαμε, οι φυλακισμένοι να παίρνουν πιο συχνά άδειες από τους στρατιωτες, Και μάλιστα… ΑΓΡΑΦΕΣ! Έτσι και «ο δικός μας», πήρε άδεια, και σε 2 μέρες έκανε 3 ληστείες!!!! Ίσως θα έπρεπε να αρχίσουν να σκέφτονται την αλλαγή ονομασίας των φυλακών, σε … δωρεάν ξενοδοχειακά καταλύματα! Ελέω Ποινικού Κώδικα…..
------------------------------------------------
    Πιστεύω πως τον Ερντογάν δεν τον ενδιαφέρουν οι ζωές 150 τούρκων στρατιωτών, ώστε να δεχτεί να αποχωρήσουν ΑΟΠΛΟΙ από το παρατηρητήριο όπου τους κύκλωσαν οι Συριακές Δυνάμεις. Μάλλον θα «ρισκάρει» ένοπλη αναμέτρηση, για να δημιουργήσει και «προηγούμενα»…
------------------------------------------------
    Να την παλι την …Μιμή… για να μην την χάσουμε! Αλήθεια, έκανε «βουτιές» ή μήπως «πλατσούριζε» στη θάλασσα; Ασυναίσθητα, θυμάμαι κάποιες άλλες παλιές φωτογραφίες της στη θάλασσα, με άλλη παρέα…. Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα……
------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου