Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

1.Δελτίο Τύπου Basketblog.gr

1.Δελτίο Τύπου Basketblog.gr 


Νέα σεζόν – Νέα ομάδα για το basketblog.gr
    Tο Νο. 1 site για το μπάσκετ στην Ελλάδα και την Κύπρο, το basketblog.gr, έρχεται δυναμικά και τη νέα σεζόν με την ανανεωμένη δημοσιογραφική του ομάδα!
    Η ιστοσελίδα που σας ενημερώνει διαρκώς για ό,τι νεότερο συμβαίνει με την «πορτοκαλί μπάλα» και κυρίως έχει άποψη, ενισχύεται ακόμη περισσότερο, με νέες μεταγραφές για να σας προσφέρει την άμεση και ορθή ενημέρωση που επιθυμείτε, με εξειδίκευση στο αγαπημένο άθλημα όλων των Ελλήνων!
    Την «dream team» της νέας δημοσιογραφικής ομάδας του basketblog.gr συνθέτουν οι Κώστας Σωτηρίου, Σωτήρης Γεωργίου, και Γιάννης Ντεντόπουλος (προερχόμενοι από την θρυλική μπασκετική ραδιοφωνική ομάδα της «ΕΡΑ ΣΠΟΡ»), παρέα με τον Γιώργο Αδαμόπουλο (από την εφημερίδα «Έθνος» και το ιστορικό περιοδικό «Τρίποντο») ενώ αναμένονται πολλά ακόμη ονόματα-εκπλήξεις!
    Οι νέες μεταγραφές του basketblog.gr έρχονται να προστεθούν στην ήδη υπάρχουσα και δυναμική «παλαιά φρουρά» των δημοσιογράφων της, με τους Γιάννη Ευδαίμων (εφημερίδα «Το ΦΩΣ των ΣΠΟΡ»), Μάκη Δρόσο (κανάλια «Novasports», «ΑΡΤ TV» – πρώην «ΤΗΛΕΑΣΤΥ»), Δημήτρη Κατσιώνη (blog «Hoopfellas») και Θωμά Αυγέρη (εφημερίδα «Sportday») να συμπληρώνουν την μπασκετική ομάδα.
    Το συντονισμό του γραφείου Τύπου του site, έχει αναλάβει η εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων Active Media.
    Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο: www.basketblog.gr
Basketblog.gr! One love - one sport - one website!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου