Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

1.ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ( 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ )

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
1.ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ( 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ )
Βόνιτσα: Έκανε συναλλαγές με πλαστά χαρτονομίσματα
ProtoThema.gr
    Του έλειπαν τα χρήματα για να κάνει τις βόλτες του και να διασκεδάζει, αλλά φρόντισε να βρει… φωτοτυπώντας χαρτονομίσματα διαφόρων αξιών! Ο λόγος για ένα νεαρό Έλληνα, που όμως δεν πρόλαβε να ξοδέψει αυτά που είχε μαζί του γιατί εντοπίστηκε.
    Ο 20χρονος κάτοικος της Αμφιλοχίας πήγε στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Βόνιτσας για να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητό του και πλήρωσε με ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ. Μόλις έφυγε, όμως, ο υπάλληλος του πρατηρίου υγρών καυσίμων αντιλήφθηκε ότι ήταν πλαστό και ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε αναζητήσεις.
    Άνδρες της ΟΠΚΕ και του τμήματος Βόνιτσας εντόπισαν το αυτοκίνητο του νεαρού παραχαράκτη και τον σταμάτησαν σε κοντινή περιοχή, όπου του έβαλαν χειροπέδες. Πάνω του βρέθηκε και άλλο ένα πλαστό χαρτονόμισμα, των 50 ευρώ αυτή τη φορά! Έτσι, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της διακίνησης πλαστών χαρτονομισμάτων, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί πώς παραχάραξε τα χαρτονομίσματα και αν έχει διαθέσει και άλλα.
Πατέρας και γιoς από τη Ρουμανία «εκβίαζαν» παιδί των φαναριών
ProtoThema.gr
    Μερίδιο από τα πενιχρά κέρδη ενός νεαρού αλλοδαπού που καθάριζε τζάμια στα αυτοκίνητα στους δρόμους του Αγρινίου απαιτούσαν εκβιαστικά με συνεχεία απειλές ένας 40χρονος Ρουμάνος και ο ανήλικος γιος του, ηλικίας μόλις 16 χρόνων!
    Ο 20χρονος από το Μπανγκλαντές ( ήταν νόμιμος ?? ) δεν υπέκυψε στις πιέσεις που δεχόταν και κατέφυγε στην Ασφάλεια όπου κατήγγειλε τους δύο Ρουμάνους, οι οποίοι συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση. Ο 40χρονος πατέρας οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ ο ανήλικος γιος του αφέθηκε ελεύθερος.
Κέρκυρα: Είχε και πυρομαχικά ο διακινητής ναρκωτικών
ProtoThema.gr
    Έτοιμες για διακίνηση είχε έξι αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη ένας 42χρονος που συνελήφθη  στο σπίτι του στην Κέρκυρα από αστυνομικούς τη Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή του και πυρομαχικά.
    Με τη βοήθεια εκπαιδευμένου σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τις συσκευασίες με το χασίς συνολικού βάρους 385 γραμμαρίων. Η έρευνα έφερε στο φως και έναν γεμιστήρα πολεμικού τυφεκίου Kalashnikov με έντεκα φυσίγγια, μία ξιφολόγχη στρατιωτικού όπλου, τρία φυσίγγια στρατιωτικού όπλου. Στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν ακόμη 560 ευρώ και ένα κινητό και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας με κατηγορίες για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.
Βόλος: Ανήλικοι δραπέτες διέρρηξαν περίπτερο
    Το έσκασαν το περασμένο Σάββατο από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου, κατέφυγαν στην ευρύτερη περιοχή του Πηλίου όπου έκλεψαν μια μηχανή και στη συνέχεια διέρρηξαν ένα περίπτερο!
    Οι δυο ανήλικοι Έλληνες δραπέτες ηλικίας 17 και 15 χρόνων συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Βόλο, όπου είχαν φτάσει με τη μοτοσικλέτα ενός 29χρονου Αλβανού την οποία είχαν κλέψει από το Πήλιο. Στην ίδια περιοχή, είχαν διαρρήξει και το περίπτερο ενός 30χρονου από το οποίο είχαν «σηκώσει» 250 ευρώ, οκτώ δολάρια, παιγνιδομηχανές, κάρτες κινητής τηλεφωνίας και τσιγάρα αξίας 1.500 ευρώ!
    Η μηχανή και μέρος των κλοπιμαίων αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους τους, ενώ οι «θεριακλήδες» ανήλικοι οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με κατηγορίες για κλοπή και παραβίαση των περιορισμών διαμονής στο Ι.Α.Α.Α.Σ.Ε..
ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ 1.
ProtoThema.gr
    Τέσσερα μπιτόνια που περιείχαν μείγμα βενζίνης και λαδιού αξίας 280 ευρώ είχαν κλέψει από την ιδιοκτησία ενός 29χρονου στην περιοχή Αρίλλα Θεσπρωτίας τέσσερις νεαροί Έλληνες ηλικίας 24, 26, 28 και 17 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν στο Πέραμα Θεσπρωτίας από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ 2.
ProtoThema.gr
    Όλους τους μεταλλικούς σωλήνες περίφραξης «ξήλωσαν» από ένα αγροτεμάχιο για να τους πουλήσουν, τρεις Έλληνες «κυνηγοί» μετάλλων ηλικίας 21, 27 και 41 χρόνων που συνελήφθησαν στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με τη λεία τους στα χέρια.
Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο γυναίκα μετά από επίθεση τσαντάκηδων!
Newsit.gr
    Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται μία γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε από πτώση στο έδαφος, όταν δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, αποπειράθηκαν να αρπάξουν την τσάντα της.
Το περιστατικό συνέβη, προχθες το μεσημέρι (12-09-203), στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ η υγεία της παθούσας δεν εμπνέει ανησυχία. Οι δράστες, που διέφυγαν άπραγοι, αναζητούνται...
Ήθελε να βρει δουλειά με πλαστό πτυχίο
ProtoThema.gr
    Να εργαστεί σε ιδιωτική επιχείρηση φιλοδοξούσε ένας 32χρονος, αλλά ήθελε και… επίδομα πτυχίου! Γι’ αυτό προσκόμισε μία πλαστή βεβαίωση σπουδών στην αρμόδια υπηρεσία στη Λάρισα, για να εκδώσει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος υπαλλήλου!
    Όμως, η πλαστότητα του πιστοποιητικού έγινε αντιληπτή από τους υπαλλήλους που ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ασφάλειας και ο 32χρονος συνελήφθη. Όπως αποκαλύφθηκε, μάλιστα, τρεις ημέρες νωρίτερα είχε καταφέρει να βεβαιώσει ακριβές φωτοαντίγραφο του ίδιου πλαστού δικαιολογητικού σε άλλη δημόσια υπηρεσία!
    Ο επίδοξος υπάλληλος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και πλαστογραφία και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή. Όπως ήταν επόμενο, έχασε και τη δουλειά που είχε βρει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου