Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (22/8/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (23/8/2020)
    Όλα τά ‘χει η Μαριωρή, ο φερετζές της έλλειπε! Ενώ επίσημα πλέον η ΔΕΘ δεν θα γίνει, οι συνδικαλισταράδες ΑΔΕΔΥ ( ποιοι άλλοι;) και ΠΑΜΕ (λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή;) ανακοίνωσαν πως θα παρουσιάσουν την ετήσια παράσταση των εγκαινείων της ΔΕΘ, όπως κάθε χρόνο, με πορείες, διαδηλώσεις και άλλα φαιδρότερα των φαιδρών. Και μάλιστα την ημέρα που ο πρωθυπουργός θα είναι στη Θεσσαλονίκη, για τις παραδοσιακές… ετήσιες εξαγγελίες. Γιατί, υπήρχε πιθανότητα να κάνουν άλλη μέρα τις «κινητοποιήσεις» τους; Ενώ, η ΓΣΕΕ κρατάει την αξιοπρέπειά της, και δεν θα οργανώσει ή παραστεί σε καμμία από τις… «μαζικές αγωνιστικές εκδηλώσεις». ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ, θυμίζουν ένα ανέκδοτο, όπου κάποιος εχασε τον γάϊδαρό του. Βγήκε όλο το χωριό να ψάξει, και στο τέλος τον βρήκαν. Μόνον ένας, ο χαζος του χωριού, συνέχισε να ψάχνει. Πάνε λοιπόν και του λένε πως ο γάϊδαρος βρέθηκε. Και εκείνος τους απάντησε: « Δεν ξέρω από αυτά. Εγώ βγήκα να ψάξω και θα ψάξω!»
------------------------------------------
    Ίσως διέλαθε της προσοχής, πως το διάταγμα Ερντογάνη με το οποίο η Αγία Σοφία έγινε τζαμί, ισχύει ΓΙΑ ΟΛΕΣ τις εκκλησίες που λειτουργούν ως μουσεία. Και έιναι πάρα πολλές! Σοφός ο Ερντογάνης, ξεκίνησε απο την Αγία Σοφία, για να δεί τις αντιδράσεις. Τώρα που οι αντιδράσεις είναι… να ‘χαμε να λέγαμε, τίποτα δεν τον εμποδίζει να συνεχίσει με τις υπόλοιπες. Όπως η Μονή της Χώρας.
------------------------------------------
    Σας  έριξα και την σχετική «δόση» με τα αναδρομικά, όπως υποσχέθηκα εχθές. Δεν έχετε παράπονο, έτσι;
------------------------------------------
    Δεν είναι μόνο το Πευκοχώρι που καταγγέλει ντόπιος μικροταβερνιάρης, όπου γίνεται της @@@ το κάγκελο. Αυτό συμβαίνει σχεδόν παντού! Καταστρατήγηση των σχετικών μέτρων για τον κορονοϊό από όλους όσους μπορούν να το κάνουν! Έλεγχος; Άσε καλύτερα…. Δεν έφταναν οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες, τώρα έχουμε και… τραπέζια με καρέκλες, «παρα θίν αλός»! Τι θα γίνει τελικά; Μα, τίποτα φυσικά! Να βγάλουν κανένα ευρώ θέλουν οι άνθρωποι… Τώρα, εάν κάνουν δύσκολη τη ζωή σε πολλούς άλλους, έ, αυτό είναι… άλλο θέμα!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου