Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (19/7/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (19/7/2020)
    Δυστυχώς, έπεσα «θύμα» παραπληροφόρησης ( fake news ) εχθές, στο θέμα της απόσυρσης των τούρκικων προϊόντων από την «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ»! Μου το επεσήμανε φίλος, στέλνοντάς μου και «πειστήρια του εγκλήματος»! Είμαι υποχρεωμένος να παραδεχτώ το λάθος, για λόγους δεοντολογίας. Απλώς, ζητώ συγγνώμη!
------------------------------------------
    Από ό τι βλέπουμε, σιγά – σιγά επανέρχονται τα «μέτρα» για τον κορονοϊό. Τώρα, αυστηροποιούντια τα… φίμωτρα. Θα ακολουθήσουν, τι;;;; Οι αποστάσεις; Οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας; Οι καραντίνες; Λίγη υπομονή χρειάζεται, και θα δούμε….
------------------------------------------
    Ας το «ψάξουν» λιγάκι, με τα στεγαστικά δάνεια. Ίσως κάποιους τους ενδιαφέρει και μπορεί κάτι να κάνουν. Εμένα, δεν με αφορά.
------------------------------------------
    Ο Ερντογάν, δεν τέλειωσε με την Αγία Σοφία. Τώρα άρχισε…. Και για να μην διαμαρτύρεται ( όσο διαμαρτύρεται τέλος πάντων… ) η διεθνής κοινότητα ( τρομάρα της… ) κάνει εκεί δίπλα νέο Μουσείο, σε κτίριο που υπάρχει ήδη, όπου θα εκθέσει όλα τα χριστιανικά της Αγίας Σοφίας. Τόσο αυτά που υπάρχουν στις αποθήκες, όσο και αυτά που θα μεταφέρουν από την Αγία Σοφία. Έτσι, που τίποτα να μην θυμίζει το χριστιανικό παρελθόν του ναού. Θα βάλει και εισιτήριο στο νέο μουσείο, φυσικά…. Ακόμα δεν τελείωσε. Μόλις άρχισε!.....
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου