Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (3/6/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (3/6/2020)
    «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ» σήμερα, και υπάρχει η ανάλογη δημοσίευση για τους ποδηλάτες. Καλό θα ήταν, όσοι μετακινούνται με ποδήλατο, να την διαβάσουν, οπότε ή θα μάθουν πράγματα που δεν ξέρουν, ή θα «φρεσκάρουν» αυτά που ξέρουν. Γιατί, σαφέστατα οι ποδηλάτες έχουν ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, αλλά συγχρόνως έχουν και ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ. Και βέβαια, ας μην ξεχνάμε, πως σε περίπτωση ατυχήματος ( πράγμα που απεύχομαι φυσικά…) μεταξύ δίτροχου ( ποδήλατο, μηχανή, και πρόσφατα πατίνι) και οχήματος, είτε φταίει το δίτροχο, είτε το αυτοκίνητο, την ζημιά την παθαίνει το δίτροχο!
------------------------------------------
    Από σήμερα, καθιερώνεται νέα ενότητα, η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ», μετά από διαπίστωση πως το μπλόκ είναι αρκετά δημοφιλές στους Έλληνες του εξωτερικού. Σε αυτήν, θα μπαίνουν θέματα που αφορούν τους ομογενείς μας και θέματα που οι ίδιοι θα αποστέλουν.
------------------------------------------
    Αγριογούρουνα στη Θέρμη; Μμμμ…. Καλό μεζεδάκι! ( Μεζεδάκαρος δηλαδή,,,)
------------------------------------------
    Εντάξει, οι αρχαίοι Ρωμαίοι προσλάμβαναν γυναίκες για να κλαίνε στις κηδείες, όμως αυτό εξακολουθεί να γίνεται και σήμερα, με τις περίφημες «μοιρολογίστρες» σε κάποια μέρη της Ελλάδος…
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου