Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (7/5/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (7/5/2020)
    Χαμός γίνεται τις τελευταίες μέρες, με το ενδεχόμενο τα δίκτυα G5 να μεταδίδουν τον κορονοϊό. Πολλά έχουν γραφτεί, συμφωνόντας ή διαφωνόντας με το παραπάνω. Και όλα, γράφτηκαν από επιστήμονες, ή παριστάνοντες τους επιστήμονες. Οι απόψεις αυτές, κυκλοφορούν ευρέως στο διαδίκτυο, επηρεάζοντας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τους αναγνώστες. Η άποψή μου, με την κοινή λογική αλλά και τις κάποιες τεχνικές γνώσεις που έχω, είναι πως δεν είναι δυνατόν ο κορονοϊός να μεταδίδεται μέσω του δικτύου G5! Ακόμα, δεν έχει ανακαλυφθεί η ατομοτηλενέργεια, με την οποία μεταφέρεται ύλη ασυρμάτως, σε αποστάσεις. Ο κορονοϊός, είναι ΥΛΙΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ, όσο μικρός και εάν είναι. Πώς λοιπόν θα μεταφερθεί μέσω ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων; Καλές οι θεωρίες συνωμοσίας, αλλά είναι για τους αδαείς, και δόξα τω Θεώ, έχουμε μπόλικους. Εάν αυτό γινόταν, θα ήταν εύκολο πλέον να μεταφέρονται διάφορα ΥΛΙΚΑ πράγματα, ακόμη και άνθρωποι, σε μεγάλες αποστάσεις, όπως στο αγαπημένο σήριαλ «ΣΤΑΡ ΤΡΕΚ», με διακτίνιση. Ε, ακόμα δεν φτάσαμε εκεί….
------------------------------------------
    Το θέμα του «ξεσαλώματος» αρκετών, με την λήξη σχεδόν των περιοριστικών μέτρων που αφορούν συγκεντρώσεις ατόμων, διασκέδαση κτλ, είναι εξόχως ανησυχητικό. Όλοι αυτοί που «εκδηλώνονται» με αυτό τον τρόπο, σίγουρα θα νομίζουν πως είναι…. άτρωτοι και δεν τους «πιάνει» τίποτα! Μακάρι να ήταν έτσι, όμως.. δεν είναι! Χρειάζεται αυτοσυγκράτηση. Σίγουρα, η «καραντίνα» για 40 μέρες περίπου, δημιούργησε πολλά συναισθηματικά προβλήματα ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Αυτό, δεν σημαίνει πως τώρα πρέπει να «του δώσουμε να καταλάβει». Τίποτα δεν τέλειωσε. Το μόνο που θα καταφέρουν τέτοιου είδους συμπεριφορές, θα είναι να επανέλθουν τα μέτρα, ίσως και χειρότερα. Πράγμα που απεύχομαι….
------------------------------------------
    Και για να μην ξεχνιόμαστε. Πάνε λαθρομετανάστες στο Κιλκίς, ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ! Πάνε άλλους στην Πέλλα, ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ και εκεί. Όπου και να τους πάνε, θα γίνεται το ίδιο. Και δεν είναι αντίδραση μεμονωμένων γραφικών τύπων, αλλά ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. Αφού είναι δεδομένο πως δεν τους θέλουν πουθενά, γιατί επιμένουν; Βέβαια, υπάρχει και το οικονομικό κίνητρο στα ξενοδοχεία, που δεν έχουν δουλειά και τους βλέπουν ενδεχομένως σαν οικονομική «σανίδα σωτηρίας».
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου