Σάββατο 23 Μαΐου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (23/5/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (23/5/2020)
    Αναμενόμενη η πρόταση του ΕΣΑΚΕ για το πρωτάθλημα Α1 μπάσκετ (ΕΚΟ Basket League). Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός ( ποιος άλλος μπορεί;) , δεν «πέφτουν» ΠΑΟΚ και Αρης, ( Α1 χωρίς ΠΑΟΚ και Άρη δεβ γίνεται!) ανεβαίνουν 2 ομάδες της Α2 ( Ο ένας, ο Χαρίλαος Τρικούπης, ο δεύτερος εξαρτάται από την ΕΟΚ. Μην ξεχνάμε και τον Ολυμπιακό!  Επομένως, για μπάσκετ, μπορούμε πλέον να μιλάμε από τέλος Σεπτεμβρίου….
------------------------------------------
    Το ότι το ΓΕΕΘΑ ζητά προτάσεις από την ΕΑΑΣ για πλήρωση θέσεων εξωτερικού από εα αξιωματικούς, ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΜΑΘΑ! Ενδιαφέρον θα ήταν, εάν μαθαίναμε  ποιοι είναι «έξω», και ποιοι θα τους αντικαταστήσουν. Εσείς δεν είστε περίεργοι να μάθετε;;;;;;;
------------------------------------------
    Εδώ που τα λέμε, επι ένα χρόνο και βάλε ο Χάφταρ προσπαθεί να καταλάβει την Τρίπολη, και δεν τα καταφέρνει. Το μόνο που γίνεται, είναι να σκοτώνονται πολλοί, μάχιμοι και άμαχοι. Βέβαια, η ανθρώπινη ζωή είναι πολύ φτηνη στον Αραβικό κόσμο, και ιδιαίτερα στον μουσουλμανικό. Μείνει – δε μείνει ο Χαφτάρ, δεν αλλάζει τίποτα. Θα εξακολουθήσουν να σκοτώνονται, με τις ευλογίες των «συμμάχων» τους. Παλιά δουλειά!
------------------------------------------
    Μπορεί ακούμε για κατεστραμένη Τουρκική οικονομία, μπορεί να διαβάζουμε για «κατρακύλα της τουρκικής λίρας», όμως αυτά δεν εμποδίζουν τους τούρκους να κατασκευάζουν συνεχώς νέα όπλα, προηγμένης τεχνολογίας. Γιατί άραγε;;; Είναι το «χόμπυ» τους, ή πιστεύουν πως… θα τους χρειαστούν;
------------------------------------------
    Άρχισαν πάλι τα όργανα με τις «Γαλάζιες σημαίες» στις παραλίες. Το ξαναείπαμε: «Γαλάζια Σημαία» δεν σημαίνει πως η παραλία και η θάλασσα είναι υπέροχες, απλώς σημαίνει πως είναι σχετικά καλές παραλίες, όμως έχουν πλήρη τουριστική υποδομή. ( Μπάρ, ξαπλώστρες κτλ) Για  αυτό και μόλις κλείσει το «μπητσόμπαρο» με τις ομπρέλες, η «γαλάζια σημαία» ( τρομάρα της…) αφαιρείται!
------------------------------------------
    Τα δυό πουλάκια, τα βρήκαμε! Να βρούμε και το τρίτο, και να πούμε: «Τρία πουλάκια κάθονταν, και παίζανε.. φλογέρα»!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου