Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (20/5/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (20/5/2020)
    Όλα μπορεί να τα πολεμήσει κάποιος, εκτός από ένα: Την βλακεία!
------------------------------------------
    Μπράβο στον Κραουνάκη! Δικαιώθηκε! Έτσι, ο Δήμος Αθηναίων, του έδωσε 800 ευρώ, επειδή η Πρωτοψάλτη είπε τραγούδια του, χωρίς την άδειά του!!! Άντε, και εις ανώτερα…..
------------------------------------------
    Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δυστυχώς, δεν δίνει καλά «δείγματα γραφής». Ξεχνάει το αξίωμά της και όσα αυτό επιβάλει, και ασχολείται με θέματα που προσβάλουν το μέγιστο ποσοστό των ελλήνων: Την ομοφυλοφιλία! Δεν είναι δουλειά της, να βγάζει «αγγέλματα» για την «Ημέρα της ομοφοβίας»  ή, εάν προτιμάτε , και μάλλον προτιμάτε, την «Ημέρα της σεξουαλικής ανωμαλίας» Όσο είναι καινούρια, ας βάλει λίγο μυαλό και ας αφήσει στην άκρη τις ιδεοληψίες της, οι οποίες, εκπεφρασμένες, την εκθέτουν. Όχι εκείνη την ίδια, αλλά ΤΟ ΘΕΣΜΟ!
------------------------------------------
    Πολύ μεγάλο πρόβλημα η επαναπρόσληψη βάρους μετά από κάποια δίαιτα και άσκηση. Ιδιαίτερα τώρα με τον κορονοϊό, όσοι είχαν «π.κ» (πρό κορονοϊού) κάποια δίαιτα συνοδευόμενη από άσκηση, και είδαν αποτελέσματα, με την «καραντίνα» όλα «πισωγύρισαν» Δεν πειράζει, η προσπάθεια μπορεί να ξεκινήσει από την αρχή, το δε καλοκαίρι ευνοεί τις φυσικές δραστηριότητες, ώστε να μην πάνε χαμένες οι προσπάθειες.
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου