Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (2/3/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (2/3/2020)
     Καθαρή Δευτέρα σήμερα, κάτω από την σκιά του κορονοϊού και της εισβολής λαθρομεταναστών. Αυτή η χώρα, έχει μόνο εχθρούς, δεν θα ησυχάσει ποτέ! Όμως, αυτό είναι πολύ μεγάλο θέμα, για να αναφερθεί σε 3-4 γραμμές…. Σήμερα λοιπόν, η παράδοση επιβάλλει λαγάνα, ταραμοσαλάτα, θαλασσινά και ουζάκι, τσίπουρο ή ρετσίνα. Και αυτό θα κάνουν όλοι, λίγο – πολύ, σύμφωνα με τις δυνατότητές τους. Όμως, ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην ¨πλακώσουμε¨τα θαλασσινά και τα λοιπά νηστήσιμα, γιατί υπάρχει και… ουρικό οξύ! Και, ως γνωστό, ΚΑΘΕ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΒΛΆΠΤΕΙ!
------------------------------------------
    Στον Έβρο, γίνεται «χαμός»! Πρόκειται για ΚΑΘΑΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ και σαν τέτοια πρέπει να αντιμετωπισθεί. Δεν πρέπει να περάσει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από τους εισβολείς αλλοδαπούς ( γιατί με την πράξη τους παύουν να θεωρούνται «πρόσφυγες» ή «μετανάστες») Και πρέπει να αντιμετωπισθούν ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ! Στέλνει, λέει , και η FRONTEX δυνάμεις στα σύνορα. Για να κάνουν τι;;;;; Για να επιβλέπουν; Καλύτερα ας κάτσουν στ’ αυγά τους, γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ! Το θέμα, δεν θα λήξει εύκολα και γρήγορα….
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου