Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (4/2/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (4/2/2020)
    Δεν ξέρει ο κόσμος, από πού να φυλαχτεί, με τις ηλεκτρονικές απάτες, που στόχο έχουν ( τι άλλο;) να του κλέψουν λεφτά. Από την μια με την μέθοδο του «Απομακρυσμένου ελέγχου» που επιτρέπει στον απατεώνα την πλήρη πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία του Η/Υ, και από την άλλη με τα περιβόητα πενταψήφια, όπου ισχύει το γνωστό «θές – δε θές, θές!» και σε «ταράζουν» στις χρεώσεις SMS που δεν ζήτησες, αλλά ούτε και άνοιξες!Σε αυτή την περίπτωση πέρα από τον χρήστη του κινητού, την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει η πάροχος εταιρεία, που δεν προστατεύει από την αρχή τους συνδρομητές της με αποκλεισμό πενταψηφίων. Οι απατεώνες, δεν θέλουν 100 ευρώ από 50 εξαπατηθέντες, θέλουν 10 ευρώ από 500! Έτσι «δουλεύει» το σύστημα! Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος προσπαθεί όσο μπορεί, όμως η βέλτιστη λύση, είναι ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ! Να δούμε, θα το ξανακάνουν;;;;
------------------------------------------
    Έ, όχι και έτσι! Μόλις πέθανε ο φίλος τους, και ενώ όλοι έτρεχαν για τα «σχετικά», αυτοί πήγαν στο σπίτι του και το «ρήμαξαν», παίρνοντας ό τι ήθελαν! Έ, όχι και έτσι!
------------------------------------------
    Χωρίς αναδρομικά, σήμερα, αλλά με λαθρομετανάστες! Η κυβέρνηση θέλει να τους κατανείμει σε όλη την Ελλάδα, ισχυριζόμενη πως το κάνει για εκτόνωση σε κρίσιμες περιοχές, αλλά στην ουσία υπακούωντας «τοις κείνων ρήμασι» για να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία. Δηλαδή, να διασπείρουν σε όλη την Ελλάδα κακοποιά στοιχεία ( είτε ήταν από την αρχή, είτε έγιναν από τις συνθήκες, δεν αλλάζει τίποτα…) και άντε μετά να τους μαζέψεις! Είπαμε, μόνο ένας τρόπος υπάρχει για επίλυση. Το «κλείσιμο της βρύσης» και η επιστροφή ΑΜΕΣΑ εκεί, από όπου ήρθαν! ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου