Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (1/1/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (1/1/2020)
    Είχε – δεν είχε, το 2020 μας ήρθε! Έ, θα ερχόταν έτσι και αλοιώς… Άς ελπίσουμε, πως οι καλές προσδοκίες μας θα επαληθευτούν. Και κυρίως, ας ελπίσουμε πως το ΄τέλος του χρονου, θα μας βρεί όλους καλά, με υγεία, χωρίς κάποιες απώλειες. Άς ελπίσουμε πως θα περάσουμε τον χρόνο με υγεία, γιατί μόνο αυτό έχει σημασία. Το αν θα πάρουμε περισσότερα λεφτά, είναι απολύτως δευτερεύον θέμα. Ας ελπίσουμε, να έχουμε τις μικρές χαρές που δίνουν χρώμα στη ζωή μας. Και ας ελπίσουμε, πως όλα όσα περιμένουμε ( λογικά πράγματα, έτσι;) θα έρθουν. Αυτά εύχομαι σε όλους, φίλους και συγγενείς. Το 2020, να είναι καλύτερο από το 2019, και κυρίως, ΧΩΡΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ!
------------------------------------------
    Πολύ λίγες ειδήσεις «στην πιάτσα». Το κλείσιμο από το χιόνι της Εθνικής Οδού, μονοπώλησε το ενδιαφέρον. Από ό τι ξέρω, όταν πληρώνουμε διόδια, τα δίνουμε για την συντήρηση και ΔΙΑΡΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ των δρόμων. Όμως κάτι τέτοιο, δεν γίνεται επανειλημένα! Οι εταιρείες των Εθνικών Οδών, θα αρχίσουν πάλι τις γνωστές δικαιολογίες, ενώ οι μετεωρολόγοι είχαν σαφώς προειδοποιήσει! Έχουμε και τον στρατό να έχει εμπλακεί με τους λαθρομετανάστες, και να μην μπορεί να βοηθήσει….. Όμως, έχω μια απορία. Γιατί κλείνει συχνά η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμιας, και δεν κλείνουν οι δρόμοι στη Φλώρινα, στην Καστοριά, στην Κοζάνη, στα Γιάννενα και αλλού, όπου αποδεδειγμένα πέφτει πιο πολύ χιόνι και κάνει και πιο πολύ κρύο; Δεν χρειάζεται απάντηση, είναι γνωστή…. Άλλωστε, το 1988 στη Ρόδο, με 5 εκατοστά χιόνι, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου